Türkiye Süper Lig’de 9 haftayı geride bırakırken Alanyaspor  deplasmanda kardeş takımımız olan Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek liderliği bir gün sonra Fenerbahçe’den aldı. 
Pazar günü ulusal televizyonların ‘spor otoriteleri’ Alanyaspor'a hiç şans vermediği gibi bir ulusal kanalda Alanyaspor’u ne hikmetse hiç hazmedemedi. 
‘Sayın spor otoriteleri’ karşınızda namağlup bir takım var. Hem de 1 maç eksiğine rağmen. Ya gözünüz görmüyor ya da işinize gelmiyor.

***

Ulusal televizyondaki sayın spor yorumcuları sizce sadece Süper Lig’de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor mu mücadele ediyor? Hiç mi Alanyaspor maçını izlemediniz? Yazıklar olsun diyorum.

***

Alanyaspor liderliği Fenerbahçe’den alınca hiç kimse Alanyaspor'un başarısından söz etmedi.
İki günden beri ulusal spor kanallarını seyrettim. Alanyaspor'dan  bahseden yok. Trabzonspor sahasında Erzurumspor'u 1-0 mağlup etmiş. Neymiş efendim Abdullah Avcı ilk maçını kazanmış. Bu mu sizin spor yorumculuğunuz?

****

Alanyaspor bu sezon mutlaka Ligi 3’üncü veya 4’üncü bitirirse spor otoriteleri ve yorumcular emekli olsunlar diyorum. Ama genç spor yorumcuları da aynı tas aynı hamam ne diyelim.
Alanyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu ve Ümit Milli Takımda oynayan Berkan Kutlu'nun kendi orta sahasından sürdüğü topu Antalyaspor kalesine attığı 2’nci golü konuşan çok az yorumcu var. Kusura bakmayın ama çok kıskançsınız beyler.

***

Türkiye’nin en nadir yetişen teknik direktörlerinden olan Ersun Yanal Antalyaspor ile ilk çıktığı müsabakada kendi sahasında Alanyaspor’a 2-0 mağlup olduktan sonra açıklamasında Alanyaspor'a övgüler yağdırdı. Bunu da mı duymadınız.? Bir gün Alanya'ya mutlaka geleceksiniz!