Yay burcu/yükselen Yaylar; 

Satürn Retro; Bir çok kararlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekecektir. İletişim, düşünce ve kararlarda biraz daha düşünüp alt yapısını sağlamlaştırıp karar vermenizde fayda var. Kardeşlerinizle veya yakın akrabalarınızla bazı olaylar sizin onlarla olan iletişiminizin artmasına neden olabilir. Temmuz ortası itibaren finansal harcamalarınızı gözden geçirme zamanı gelebilir. Satürn son kez sizin para alanınıza geliyor. Burada yeniden değerlendirmeniz gereken bazı konular olabilir. 

Venüs Retro; İkili ilişkileriniz, evlilik hayatınız, ortaklık ilişkilerinizi yeniden gözden geçirme ve değerlendir zamanı. İletişiminizi arttırmanız sorunlarınızın daha rahat çözülmesine yardımcı olacaktır. Evlenme, ortaklık kurmak için uygun bir dönem değildir. İlişkilerinizdeki alma verme dengenizi oturtma zamanı. Eski eş, aşk geri gelebilir. 

Oğlak burcu/Yükselen oğlaklar; 

Satürn Retro; Temmuz ayına kadar parasal konularda bir takım gecikmeler söz konusu olabilir. Bu süreçte harcamalara dikkat etmekte fayda var. Daha önce güveninizi bozan konularla yeniden yüzleşme zamanıdır. Temmuz sonrasında hayatınızda birçok konu size yeniden gözden geçirmeniz ve değerlendirmeniz için geri gelecektir. Bu süreçte  hedeflerinizi, hayat planlarınızı yeniden değerlendirme zamanıdır. Aralık sonrası Satürn sizin burcunuzda gidiyor. O vakte kadar birçok konunuzun alt yapısını sağlamlaştırın. 

Venüs Retro; Günlük hayatınızda birçok engelle karşılaşabilirsiniz. Yanınızda çalışanlarla eskiden kalma sorunlarla yüzleşebilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Estetik olaylarından uzak kalmakta fayda var. Ayrıca tamamlanmamış birçok işi tamamlamak için mükemmel zamandır. 

Kova burcu/ yükselen Kovalar; 

Satürn Retro; Satürn ilk sizin burcunuzda geri hareketine başlayıp daha sonra son kez Oğlak burcuna geçiş yapacak ve Temmuz'a kadarki dönemde mutlaka geçmişte bıraktığınız birçok konuyla ilgilenme zamanıdır. Belki bu süreç sizi kendi iç dünyanızla yüzleştirecektir. Temmuz ayı itibaren hayatınızın birçok alanı iş, evlilik, ilişkiler olsun hepsi bir tekrar sürecine girecektir. Burada Satürn'ün sizden istediği olaylarınızın ya da konularınızın alt yapısını sağlamlaştırmak ve yeniden değerlendirmektir. 

Venüs Retro; Eski aşklar gündeme gelebilir. Geçmişte yarım kalan ilişkilerin geri gelmesi ve sizinle bir tamamlanma yaşaması çok büyük olasılıktır. Çocukları olanlar ise, onların bazı sorunları tekrar gündeme gelebilir. Ama her iki konu içinde Venüs sizden yoğun iletişim bekler. İletişiminizi güçlü tutmalısınız. 

Balık burcu/yükselen Balıklar; 

Satürn Retro; Temmuz ayına kadar kendi içinize döneceğiniz, içsel keşifler yapacağınız zaman olacak. Burada bir takım korkularınızla yüzleşebilirsiniz. İzole olma ihtiyacınız artabilir. Temmuz sonrası ise  arkadaş ve sosyal çevrenizle alakalı geçmişte kalan sorunlar veya olaylar yeniden gündeme gelebilir. Burada onlarla ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor. Bu dönemde birçok görüşmediğiniz kişiyle yeniden karşılıklı gelebilirsiniz. Hedeflerinizi ve planlarınızı yeniden gözden geçirme ve değerlendirme zamanı. 

Venüs Retro; Ev, aile içi mevzular yeniden gündemde. Taşınma, ev değiştirme dürtüsü artabilir. Yenilenmeden ziyada eskileri tamamlama sürecidir. Ev içinde iletişiminizin artması gereken bir dönemdesiniz. Aile içi konuları yeniden gözden geçirme ve sorunların çözümü için iletişiminizi güçlendirmelisiniz.