TBMM Genel Kurulunda, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yasa teklifi kabul edildi. Prim gün sayısını ve çalışma sürelerini dolduranlar yaşa takılmadan emekli olabilecekler. Teklif, Mecliste tüm partilerin oylarıyla kabul edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete verilen bir sözü daha yerine getirdiklerini ifade eden AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Kanun Teklifi TBMM'de kabul edilerek yasalaştı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimize verilen bir söz daha yerine geldi. Milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu, Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bu millet inşallah 14 Mayıs’ta gereğini yapacak” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceklerini belirten Başkan Toklu;
“Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla, 2023 hedeflerimize Liderimiz, Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecek, bugüne kadar istikrarımızı bozmaya çalışanlara yine en güzel cevabı çalışmalarımızla, icraatlarımızla vereceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye için var gücümüzle Alanya teşkilatı olarak çalışacağız!” ifadelerine yer verdi.