Sezonun sona ermesi ile birlikte yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’dan Welinton’u transfer etmek istemiş ve karşılığında geçtiğimiz yıl yıl Sivasspor’da başarılı performans gösteren Fatih Aksoy’u teklif etmişti. Fatih Aksoy geçtiğimiz günlerde Aytemiz Alanyaspor ile 3 + 1 yıllık sözleşme imzalayarak takımının yeni sezon hazırlıklarına katılmıştı. Ancak transferi kesinleşti gözüyle bakılan Brezilyalı savunmacı Welinton’un transferinin Beşiktaş cephesinden açıklanmaması taraftarlar arasında tepkilere neden oldu. Beşiktaş,” taraftarları Fatih Aksoy takımı ile çalışmalarına başladı, Welinton neden Beşiktaş’a imza atmadı” şeklinde tepkiler veriyor. 
WELİNTON ANTRENMANLAR ÇIKIYOR
Fatih Aksoy’un Aytemiz Alanyaspor’a imza atmasının ardından Beşiktaş’a imza atması beklenen Welinton’un ise Beşiktaş ile antrenmanlara çıktığı hatta hafif bir sakatlık dahi geçirdiği iddia edildi. Ancak transferin bir türlü açıklanmaması da soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor. 
AHMET GÜLAY İDDİASI
Fatih Aksoy’un yanı sıra Aytemiz Alanyaspor’a verildiği öne sürülen Ahmet Gülay ile ilgili de flaş bir iddia ortaya atıldı. Bir internet sitesi tarafından özel haber olarak verilen bilgide Ahmet Gülay’ın Aytemiz Alanyaspor kampına katıldığı ve antrenmanlara başladığı ifade edildi. Ancak Alanyaspor ve Beşiktaş’tan resmi bir açıklama yapılmadı. – Burak Gül

Editör: TE Bilisim