İşman Diş Kliniği Başhekimi Ortodontist Onuralp İşman ve İşman Diş Kliniği Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem sonrası ortodonti tedavisi yarım kalmış depremzedelerin tedavilerinin, ücret talep edilmeden gerçekleştirileceğiyle ilgili sosyal medya hesaplarından bir duyuru yayınladılar. 
İKİ HEKİM TEDAVİ VERECEK
Depremzedelere, Gaziantep’te meydana gelen depremden sonra Alanya’ya ulaşan, Ortodontist Doç. Dr. Eren İşman ve İşman Diş Kliniği Başhekimi Dr. Dt. Onuralp İşman tarafından sağlık hizmeti verilecek. Ücretsiz sağlık hizmeti kapsamında, ortodonti tedavisi yarım kalan depremzedelerin tedavilerinin ücretsiz devam ettirileceği bilgisi paylaşıldı.
“TEDAVİLERİNİ ÜCRET ALMAKSIZIN DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Depremin hissedildiği illerden birisi olan, Gaziantep’ten Alanya’ya dönen Doç. Dr. Eren İşman yaptığı açıklamasında; “Gaziantep’te yaşadığımız depremin etkilerini tarif etmek ziyadesiyle zorlu. Memleketim olan Alanya’ya dönüşümden sonra meslektaşım İşman Diş Kliniği Başhekimi Dr. Dt. Onuralp İşman’la birlikte tüm ülkemizde olduğu gibi bizlerde, depremzede vatandaşlarımıza destek olmak adına böyle bir karar aldık. Deprem bölgelerimizden Alanya’ya ulaşan ve ortodonti tedavisi yarım kalan afetzedelerimizin tedavilerini, ücret talep etmeksizin devam ettireceğiz” dedi.
“ALANYA GİBİ BİZ DE DEPREMZEDELERİMİZE DESTEK OLACAĞIZ”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İşman Diş Kliniği Başhekimi Dr. Dt. Onuralp İşman da, “Alanya’da uzun yıllardır sağlık hizmeti veren bir kuruluş olarak, sadece Alanyalı vatandaşlarımıza değil, hekimliğin gerektirmiş olduğu bir anlayışla tüm ülkemize, dünyaya ve insanlığa hizmet etmek düşüncesiyle, böylesi zor geçen günlerde Kahramanmaraş ve 10 ilimizde meydana gelen deprem sonrası, Devlet yetkililerimiz, kamu kurumlarımız, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız gibi bizler de, paylaştığımız acı sonrası taşın altına elimizi koymak istedik. Değerli meslektaşım, Gaziantep depremini yaşamış hekim arkadaşım Doç. Dr. Eren İşman ve İşman Diş Kliniği ailesi olarak deprem bölgelerinden ilçemize ulaşan, ortodonti tedavileri yarım kalmış tüm afetzedelerimize ücretsiz sağlık hizmeti sunma kararı aldık. Tüm ülkemize, Alanya’mıza, vatandaşlarımıza bu zor günler için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için İşman Diş Kliniği Yönetim Kurulu ve hekimleri olarak büyük üzüntümüzü ifade ediyoruz” diye konuştu. – Haber Merkezi