Her mekan ve ortamda kolaylıkla kombinlenebilen trençkotlar, geniş yelpazeli model, desen ve renk seçeneklerine sahip. Zühre’nin özel trençkot koleksiyonunda ayrıcalıklı bir tarza sahip olmak isteyen kadınlara hitap eden birçok ayrıcalıklı model bulunuyor. Monogram detayların ön plana çıkarıldığı hareketli modellerin yanı sıra klasik tarzını korumak isteyen kadınlara özel kruveze detaylı trençkot modelleri de koleksiyon içerisinde yer alıyor.

 Kemer Detaylı Özel Tasarım Trençkotlarla Detaylara Hükmedin

Kemer detaylı özel tasarım trençkotlarla her kadının tarzını en güçlü şekilde ifade etmesi mümkün. Kemer detaylarının kullanıldığı trençkot modelleri, farklı tasarımlarla kadınların beğenisine sunuluyor. Taş ve kol detaylarının ön plana çıkarıldığı modellerin gündelik yaşamın her alanında konfor ve şıklık içerisinde kullanılması olanaklı.

İş yaşamında, özel davetlerde ya da organizasyonlarda boy gösterecek olanlar içinse modest giyim markası Zühre’nin trençkot koleksiyonu içerisinde klasik tasarımlar da yer alıyor. Kruvaze detaylarının ön plana çıkarıldığı tek renk trençkot modelleriyle klasik ve iddialı bir tarz geliştirmek son derece kolay. Kruvaze yaka kemer detaylı trençkot modelleri, özel günlerin yanı sıra gündelik yaşamda da kadınların vazgeçemediği parçalardan.

Asimetrik Detaylı Monogram Trençkot Modelleri

Modern moda anlayışını en iyi ifade eden detay tasarımlardan olan asimetrik kesim, trençkot modelleri arasında da kendisine yer buluyor. Konfor, şıklık, estetik ve bütünlüklü bir görünüm vadeden monogram desenli asimetrik detaylı trençkot modelleri, minimal dokunuşlarla daha da etkili bir görünüm sunuyor.

Düğme detaylarının yer aldığı bu modeller, ciddi ve klasik bir görünümü sportif tarzla harmanlayarak sunuyor. Salaş ve konforlu giyim tarzına sahip olan kadınlar için de Zühre’nin trençkot koleksiyonu içerisinde ayrıcalıklı tasarımlar bulunuyor. Monogram desenli ve bel lastikli modellerle konforu şıklıkla yakalamak oldukça kolay. Her an farklı bir tarz geliştirebilmenizi sağlayacak özel tasarım trençkot modelleri ve birçok ferace modelleri Zühre’nin özel koleksiyonunda!

Editör: TE Bilisim