Sezon başında Aytemiz Alanyaspor’un başına geçen ve 2019 – 2020 Cemil Usta sezonunda ligi 5’nci sırada bitirip Türkiye Kupası’nda da final heyecanı yaşayan Erol Bulut, Alanyaspor’a veda etti. Alanyaspor’un tarihteki en başarılı sezonunda takımın başına yer alan Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Aytemiz Alanyaspor'da 2019-2020 sezonu ile birlikte başlayan görevimiz, bugün itibariyle son bulmuştur. Bu göreve gelmemizde büyük emeği olan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ve Aytemiz Alanyaspor yönetim kuruluna teşekkür ederim. Futbolcu kardeşlerim, ekibim, ben, en önemlisi de bizlere her zaman destek ve inancını esirgemeyen taraftarlarımızla, 2010-2020 sezonunu birlik içinde ve çok verimli geçirdik; takımımızı Avrupa kupalarına götürme başarısı gösterdik. Ekibim ve ben, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kuruluna, tüm futbolcu kardeşlerimize, kulüp personelimize, taraftarımıza ve Aytemiz Alanyaspor camiasına teşekkürü borç biliriz. Aytemiz Alanyaspor'a bundan sonraki mücadelelerinde ve Avrupa kupalarında başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.  
FENERBAHÇE’YE İMZA ATMASI BEKLENİYOR
Alanyaspor’dan ayrılan genç teknik adamın Fenerbahçe’ye imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.  Futbolculuk döneminde de Fenerbahçe forması giyen ve oynadığı sol bek mevkisinde beğeni toplayan Bulut’un Fenerbahçe taraftarı olduğu da bilinen bir gerçek. 
BULUT’UN KARNESİ
Yunanistan’ın Pae Veria takımında oynadıktan sonra futbolu bırakan Erol bulut, Kartalspor, Elazığspor, Yeni Malatyaspor ve Başakşehir takımlarında yardımcı antrenörlük yaptı. İlk teknik direktörlük deneyiminde 2017 yılında Yeni Malatyaspor’un başına geçerek başlayan Bulut, Yeni Malatyaspor ile 2019 yılında ligi bitirerek Avrupa Kupalarına katılma hakkı elde etmişti. Bulut, aynı başarıyı Alanyaspor’da da göstererek ligi 5’nci sırada bitirmesinin yanı sıra Türkiye Kupası’nda da finale çıktı. Erol Bulut turuncu yeşilli takımın başında toplamda 44 resmi maça çıkıp 23 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 mağlubiyet  elde ederken 89 gol atıp 48 gol yedi. – Burak Gül

Editör: TE Bilisim