'Global Student Success Forum 2022', dünyada ilk 100. sırada bulunan 35'ten fazla üniversitenin katılımıyla öğrencilere, liseden yükseköğretime kadar gelişim odaklı iki günlük sanal bir etkinlik sunuyor.

Etkinliğin birinci gününde (19 Ekim 2022 Çarşamba / 15.00 - 18.00), öğrenciler University of Oxford, California Institute of Technology, Columbia University, Imperial College London, The University of British Columbia ve dünyaca tanınan daha birçok üniversiteden eğitimcilerle bir araya gelerek elit üniversitelerde alım ve kabul süreçleri, öğrenci girişimciliği ve kariyer tasarımı, deneysel programlar ve küresel eğilimler temaları aracılığıyla öğrenci merkezli uygulamaları inceleyecekler.

'Alfred Berkshire & Rosedale Global High School Elit Üniversite Öğrenci Alım Fuarı' ise etkinliğin ikinci gününde (20 Ekim 2022 Perşembe / 15.00-18.00) gerçekleşecek. Öğrenciler üniversite alım ve kabul görevlileri ile doğrudan görüşmeler yapabilecek. Seçkin üniversitelerden Alfred Berkshire & Rosedale Global High School için özel burslar hakkında bilgi alabilecek. Atölye çalışmalarına katılabilecek ve University of Cambridge ve University of Oxford'un da içinde bulunduğu dünyada ilk 50 sırada bulunan üniversitelerde eğitim almış Alfred Berkshire & Rosedale Global High School mezunlarıyla tanışabilecekler.

Okul yönetimi, yalnızca davetiye ile katılımcı olunabilen etkinlikte yer almak isteyenlerin https://forms.gle/TRVos8ieUG5rYNGq5 linki üzerinden kayıt işlemini bugün saat 18.00'e kadar gerçekleştirmeleri gerektiğini bildirdi.