Alanya'nın televizyonu ATV’de canlı yayınlanan Haber Masası programının bu haftaki konusu, geçtiğimiz çarşamba günü yapılan ve Mehmet Şahin’in zaferiyle sonuçlanan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri oldu

Deneyimli gazeteci Ahmet Tunç’un hazırlayıp sunduğu Haber Masası programının konukları, Gerçek Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim İpbüker, gazeteci ve program yapımcısı Ülkü Aslan ile Gerçek Alanya Gazetesi muhabiri, deneyimli gazeteci Burak Gül oldu.

ALTSO seçim sürecini değerlendiren gazeteciler, 24 komiteden 19’unu kazanan Mehmet Şahin’in önemli bir başarıya imza attığını ifade ederken, Şahin’in seçim sürecinde ekibiyle birlikte çok çalıştığını, medyayı doğru kullandığını, üyeleri tek tek ziyaret ederek gönül aldığını ifade ederken, daha çok çalışan tarafın seçimden zaferle ayrıldığı görüşünde birleştiler.

ŞAHİN’İN SORUMLULUĞU ARTTI

Sandıktan çıkan sonuçlarla birlikte ALTSO Başkanı olarak ikinci dönemini geçirecek olan Mehmet Şahin’in sorumluluğunun arttığını ifade eden deneyimli gazeteciler, “Bu sonuçlardan sonra sandıktan daha da güçlenerek çıkan Mehmet Şahin ve ekibi Alanya adına yeni projeler ortaya koyarak daha büyük düşünmelidir. Seçim artık geride kaldı. Kırgınlıkların, küskünlüklerin sona erme zamanı geldi. Mehmet Şahin birleştirici, bütünleştirici hareket ederek, her kesimi kucaklayıcı olmalıdır” şeklinde görüş bildirdiler. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim