56 puanla 6’ncı sırada bulunan Alanyaspor, 72 puanla 2’nci sırada bulunan Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak karşılaşma, bugün saat 20.30'da başlayacak. Müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.
Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı son 5 maçın 4'ünü kazanan, birinde de berabere kalan Fenerbahçe, galibiyet alarak şampiyonluk yarışında kayıp yaşamak istemiyor. 
5’inci sırayı Hatayspor’a kaptıran Alanyaspor ise Avrupa maçlarına hak kazanmak için sırasını geri almak istiyor. 
FENERBAHÇE’DE 5 EKSİK 
Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti ile sarı kart cezalısı İrfan Can Kahveci, bugünkü maçta forma giyemeyecek. 
Sakatlığını atlatan Mesut Özil ise 56 gün sonra maça çıkacak.
ALANYASPOR’DA 2 EKSİK 
Alanyaspor’da iseiki eksik bulunuyor. Turuncu yeşilli ekibin bu sezon en golcü ismi olan Khouma Babacar'ın sakatlığının ardından dün de Hasan Hüseyin Acar'ın korona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.
10. randevu
Fenerbahçe ile Alanyaspor, Süper Lig'de bugün 10. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 9 maçtan 5'ini Fenerbahçe, 2'sini Alanyaspor kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazandı. – Haber Merkezi 
 

Editör: TE Bilisim