UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Galatasaray bugün saat 21.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda İskoçya temsilcisi St. Johnstone ile karşı karşıya gelecek. İki takım ilk kez rakip olacak. Avrupa macerasına UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndan başlayan sarı-kırmızılılar, Hollanda ekibi PSV ile karşılaştı ve iki maçta da mağlup olarak Şampiyonlar Ligi’ne elemelerde veda etti. Rakip St. Johnstone ise Avrupa kupalarına, bu turdan başlayacak.
Alanyaspor'dan Galatasaray’a transfer olan Berkan Kutlu, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki St. Johnstone karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
İŞTE BERKAN'IN AÇIKLAMALARI:
“Ben, şu an hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum ama ülkemizde yangınlar var. Umarım her şey yakın zamanda düzelir. Elimizden gelen bir şey varsa da yapmaya hazırız.
2018'de bir anım var. Abimle birlikte Fatih hoca ile fotoğraf çekilmek istemiştik. Hoca bizi kırmayıp sohbet etmişti. O gün, Galatasaray hayalim daha da kuvvetlendi. Çok farklı duygular yaşıyorum. Kendimi en iyi şekilde maça hazırlamaya çalışıyorum. Yarın elimden gelen her şeyi vereceğim.
Menajerim, 'Galatasaray seninle ilgileniyor' dedi. Çok heyecanlandım, her gün menajerime 'Oldu mu' diye soruyordum. Bitince hemen İstanbul'a geldim ve çok mutluyum. Hocam bana nerede görev verirse ben elimden geleni yapacağım.
İsviçre’de milli takım altyapısındayken bir ödev verilmişti bize. Model çizme gibi bir ödevimiz vardı. Ben de o zaman Galatasaray’da çok modelim oldu seneler boyunca ama Felipe Melo beni çok etkilemişti ve ben onu çizmiştim. Bu yakın dönemde idol olarak Felipe Melo diyebilirim. İdollerle oynamak çok farklı bir duygu olur ama ben dediğim gibi kesinlikle Felipe Melo olmayacağım, ben Berkan Kutlu’yum. Buraya Berkan Kutlu olarak geldim.” – Haber Merkezi 
 

Editör: TE Bilisim