Alanyaspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Turuncu yeşilli takım, Bursaspor’dan ayrılan 24 yaşındaki Emirhan Aydoğan ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcu ile birlikte sözleşmeyi imzalayan Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transferin takıma ve genç yeteneğe hayırlı olmasını diledi. Çavuşoğlu, “Emirhan kardeşimiz artık Alanyaspor formasını terletecek. Emirhan’ın hem iyi ve tecrübeli futbolcu hedefine ulaşacağına hem de takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz.  Emirhan’a gelecekte daha iyi yerlere gelmesi ve kulübümüze faydası olması için bu transferi gerçekleştiriyoruz” dedi. 

EMİRHAN: HEDEFİN MİLLİ TAKIM VE AVRUPA 
Alanyaspor’da oyunculara çok değer verildiğini ve burada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Emirhan Aydoğan ise “Buraya katma değer katmaya geldim. Orta ve kısa vadede kendimi en iyi şekilde gösterip milli takıma; oradan da ülkemi Avrupa’da çok iyi temsil etmek istiyorum. Öyle bir hedefim var” şeklinde konuştu. 
ÇAVUŞOĞLU: GERÇEKLER BU MASADA
İmza töreninin ardından yeni transfer çalışmaları hakkında soruları yanıtlayan Kulüp Başkanı Çavuşoğlu, TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor’dan 19 yaşındaki Erencan Yardımcı'nın 6 aylığına kiralandığı yönündeki çıkan haberler üzerine “Çok şey konuşulur ama gerçek burasıdır. Bu masada gerçek olanları sizlerle paylaşıyoruz. Öyle bir şey olursa burada, bu masada oturup sizlerle paylaşırız” dedi.
Başkan Çavuşoğlu, kaç transfer olacağını sorusuna “Sayı olarak bir şeyimiz yok. Çok transfer yapmayı düşünmüyoruz. Kafamızda şekillendirdiğimiz şeyler var, onlar üzerinden çalışıyoruz. Bunlar da ileri süreçte sizlerle paylaşılır, paylaşılacaktır” şeklinde cevap verdi. 
BABACAR’IN BİZE UYMADIĞI İFADE EDİLDİ 
Takımda Famara'nın olmaması ve sözleşmesi sona ermesi ile Babacar'ın ayrılması ile forvetteki eksikliklerle ilgili sorulara Çavuşoğlu şöyle cevap verdi: “Babacar ile daha önce hocamız çalıştı. Bundan sonraki süreçte bize uymadığı ifade edildi. Futbolcu da zaten Avrupa’ya gitmek istediğini söyledi. Sözleşmemiz de buraya kadardı. Biz de sözleşme uzatmadık, o da gitmek istedi. Biz de uzatmak istemedik. Kendisine teşekkür ettik. Hoca takım içerisinde yer değişikliği yapacaktır. Bu süreç aşılacaktır inşallah.”

Yeni transfer Emirhan Aydoğan, ilk çalışmasını Bireysel Performans Antrenörü Francisco Javier Molano Nogales gözetiminde yaptı.

Editör: TE Bilisim