Geçen hafta sonu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı programın ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı program toplantısını gerçekleştirerek turizmden inşaata, ticaretten tarıma kadar tüm sektör paydaşlarını dinleyen MHP, temaslarına devam ediyor. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, geniş katılımlı toplantının ardından da Alanya’da sektör temsilcileri ile buluşmalarını sürdürüyor. 
Bu kapsamda Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanya Yaş Sebze Meyve Hali Derneği Başkanı Adem Kaya ve Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen’i ağırlayan Türkdoğan, çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Tarım sektörü temsilcilerinden ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programından memnun kaldıklarını duyan Türkdoğan, sorunların çözümü için çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti. 


GÖKTEPE’DEN SORUNLAR VE ÇÖZÜMLERİ DOSYASI
MHP İlçe Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katılan Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, İlçe Başkanı Türkdoğan’a sorunlar ve çözüm önerilerinin bulunduğu raporunu da takdim etti.
Ziyaretinden ardından bir açıklama yapan Göktepe, “MHP İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Türkdoğan’a ilçemizde ve bölgemizde tarımsal üretimde üreticilerimizin yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini anlatan dosyamızı sunduk. Ayrıca geçtiğimiz cumartesi günü Antalya’da MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin başlatmış olduğu sektör temsilcileri ile istişare toplantısında, şahsıma üreticilerimizin sorunlarını aktarma fırsatı verdikleri için MHP Antalya il başkanımıza, milletvekillerimize, İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Türkdoğan ve çok kıymetli yönetimine teşekkür ederim. Vermiş olduğumuz sorunlarımızı anlatan dosyamızın bizler ve ilçe yönetiminin takipçisi olacağını bilmenizi isterim” dedi.

Editör: TE Bilisim