Fatih Ürkmezer’den şehit ve gazi ailelerine bayram ziyareti Fatih Ürkmezer’den şehit ve gazi ailelerine bayram ziyareti

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Alanya’da aldıkları sonucun kendileri için başarı örneği olduğunu söyledi. Önceki gün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,16 oy alarak tekrar cumhurbaşkanı seçildi. Seçimde Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 47,84 oy almıştı. Alanya’daki seçimde CHP yüzde 52,59 oy alarak birinci parti oldu. Alanya’daki seçimde ise Erdoğan yüzde 47,41 oranında oy aldı. Geride bırakılan seçimi değerlendiren CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya’da demokrasi şölen içerisinde geçen bir seçim sonucunu elde ettiklerini söyledi. Karadağ, “Seçimler, sandık demokrasinin bir göstergesi. Alanya’da demokratik bir ortam içerisinde tüm halkımız kendi özgür iradelerini sandıkta oylarıyla tescil ettirdi. Sandıklardan çıkan sonuca demokratik düşünceye sahip insanlar olarak saygı gösteririz. Ülkemiz için hayırlı, uğurlu olsun diyorum ama bundan önceki 21 yıllık idarenin ise ülkemize neler getirdiğini bundan önceki seçim çalışmalarında tek tek izah etmiştik. Süreç içinde bu eleştirilerimizi ve öngörülerimizi ülkemiz için yapacağımız çalışmalarda sergilemek görev olacak. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu yeterli oyu almayarak cumhurbaşkanı seçilememiş görünüyor ancak Alanya’da CHP birinci parti oldu. Yüzde 52,59 oranında almış aldığımız oy Millet İttifakı ortaklarımızla, yönetim kurulu arkadaşlarımızla başarı olarak görüyoruz. Tüm devlet ve ekonomik imkanlarını kullanan siyasi rakiplere karşı Alanya’da aldığımız sonuç bizler için çok önemli ve başarı örneği” dedi. 
PARTİLİLER VE MİLLET İTTİFAKI’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Alanya’ya teşekkür borcu olduğunu ifade eden Karadağ, “Tüm partililerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Alanya’daki Millet İttifakı’nın tüm bileşenlerine ve gönül veren vatandaşlara teşekkür ediyorum. Alanya’da bu çalışmalara canı gönülden katılan Seçim Komitesi Başkanı Bülent Kandemir’e özel olarak teşekkür ediyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız partimizin birinci parti olmasında çok gönülden çalıştı. Onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
“HALKIMIZA İSPAT ETME ZAMANI”
Geçmişten mutlaka ders çıkaracaklarını söyleyen Karadağ, “Siyasete geleceği yönlendirme sanatı ise biz önümüze bakacağız. Alanya’da birinci parti oluşumuz bizlere şöyle bir görev yüklemiştir. Alanya’da artık yerelde biz birinci partiyiz ve yerel yönetim bundan sonra bizlerden sorulacak. 10 ay gibi bir süre sonra yerel seçim yapacağız. Bundan sonraki görevimiz Alanya Belediyesi’ni mutlaka yönetimi alarak mutlaka siyasette yapacaklarımızı bütün ince ayrıntıları ile halkımıza ispat etme zamanı. Alanya’mızda güzel günleri birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı. – Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim