Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Gelecek Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Bölge Koordinatörü Mevlüt Demir’de katıldı. Etkinlik sonrasında gazetecilere açıklama yapan Demir, “Malum demokrasi milletlerin hür iradesinin yansımasıyla şekil bulan bir yapıdır. Alanya medyası dinamik bir medya. Bir çok il medyasından daha çok etkiye sahip. 7 Ağustos’ta Alanya’da demokrasinin meşalesine yeni bir ivme kazandırmak için kongre yapacağız.” dedi. 
“DAVUTOĞLU GELECEK”
Demir, 7 Ağustos saat 14:00’da Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleşecek kongreye Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da geleceğini ifade ederek, “Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Alanya’ya gelecek. Burada sevgi atmosferini yükseltecek bir katkıda bulunacak. Alanya’yı çok özlediğini söyledi.” diye konuştu. 
7 Ağustos 2020’de Alanya’mızın geleceğinde ç.ok önemli bir kilometre taşını daha gerçekleştirmiş olacağız. Kongreye tüm hemşerilerimizi davet ediyor. Alanya için bir şölen havasına dönüştürmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kongreler siyasi partilerin bayramı. Biz bu bayramı yeni kadroların açıklanacağı güzel bir gün olarak şölen havasında geçireceğiz.” dedi. – Burak Gül

Editör: TE Bilisim