Pandemi nedeniyle ödül töreninin düzenlenmediği bu yıl gazetecilere ödülleri çalıştığı kurumlar ziyaret edilerek verildi. AGC Başkanı Gaye Coşkun ile yönetim kurulu üyeleri Ali Doğan ve Zeliha Basar Oner’in eşlik ettiği ziyarette ‘Haber Dalında Birincilik Ödülü’nü kazanan Gerçek Alanya Gazetesi Polis Muhabiri ve Sabah Gazetesi Alanya Temsilcisi Mehmet Al ile ‘Gazete Sayfa Düzeni Dalı’nda ödül kazanan Aynur Özkaya’ya ödülleri verildi. Gazetecilere ödüllerinin verilmesinin ardından konuşan AGC Başkanı Gaye Coşkun, bu yıl ödül töreni düzenlenemediğini bunun yerine gazetecilerin emekçi olduğu yerde ziyaret ederek ödüllerini vermek istediklerini söyledi. Coşkun, “Bu yıl böyle oldu. İnşallah her şey normale girer. Yazın bunun eğlencesini de yaparız. Tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonra güzel haberlerle başarılı ve sağlıklı zamanlarda birlikte oluruz” dedi.
“HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Ödülünü alan Mehmet Al da, “AGC’nin her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarışmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Pandemi döneminde bir araya gelemedik ama önümüzdeki yılın nisan ayından sonra ben bu dönemin biteceğine inanıyorum” diye konuştu. 
“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM”
Aynur Özkaya’ya ödülünün verilmesi sonrasında konuşan Masatlı da, “Medyanın sıkıntılarına rağmen Coşkun ve yönetim kurulu arkadaşlarını fedakar çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Kurum olarak her zaman kendisinin yanındayız. Tekrar tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Ödüllerin verilmesinin ardından anı fotoğrafı çektirildi.

Editör: TE Bilisim