İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, toplantıda Alanya Belediyesi’ni hedef alarak, ”Yapılan hizmetlere vatandaş artık bir lütufmuş gibi bakmıyor. Lise öğrencilerinin “hoca bana taktı” tabirini sizlerde vatandaşa takarak mı yerine getiriyorsunuz?” diyerek yüklendi.
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın açıklamasında önce hükümetin 30 yaş evlilik vergisi politikasına Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili benzetme yaparak, “Emeklilikte yaşa takılanların haklı mücadelesi halen devam etmekte. İşin en acı yanı da vatandaşlarla sanki dalga geçiliyormuş gibi 30 yaş ve üstü evlenmeyenlere de vergi ödeme çalışması yaptırılıyor. Bu söylenti gerçek değilse trajik, eğer gerçekse daha da trajik bir durum. Emeklilikte yaşa takılanların haklı mücadelesinin yanında bir de evlilikte yaşa takılanlarla ülkemiz harikalar diyarı gibi bir yer olmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.
APAYDIN SERT ÇIKTI
Apaydın açıklamasının devamında Kanal İstanbul projesine dikkat çekti ve Alanya Belediyesi’ne “Tomur Kanalı” benzetmesiyle, “Vallahi artık eski dönemlerde değiliz. Yapılan belediye hizmetlerine vatandaşlar bir lütufmuş gibi bakmıyor. Sizler bu hizmeti vermek zorundasınız bilincine eriştiler. Lise öğrencilerinin “hoca bana taktı" tabirini sizlerde vatandaşa takarak mı yerine getiriyorsunuz? Oraya zamanında müdahale etmeyerek, yapılması gereken neyse yapmayarak ne gibi sonuçlar doğurmak istiyorsunuz? Alın işte! Koskoca Tosmur sahili yok oldu. Yetmedi mi” söylemiyle sert çıktı.

Editör: TE Bilisim