Alanya Belediyesi’nin Bağımsız Belediye Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, müteahhitliğini yaptığı ve şantiye şefi olarak görev aldığı bir binadan Rus uyruklu kadının düştüğünü ve yoğun bakıma alındığını söyledi.

Olayın düşme mi intihar mı olduğunun belli olmadığını açıklayan Bağışlar, binada inşaat ile ilgisi bulunmayan bir grubun yer aldığını ve burayı boşaltmadığını ifade ederek Mahmutlar Jandarma Komutanlığı’na inşaatın boşaltılması için başvurulduğunu  ancak geri çevrildiklerini iddia etti. İnşaatta yaşanan üzücü olayın ardından sosyal medya hesabından “İçerde çiçek ve balık bekliyorum” başlıklı bir paylaşım yapan Bağışlar şu ifadeleri kullandı:
“Müteahhitliğini yaptığımız ayrıca da inşaat mühendisi, şantiye şefi olarak görev aldığım projede bir Rus uyruklu bayan projemizde atlamış gibi bulundu. Atlamış gibi diyorum. Çünkü olayın nasıl geliştiği ile alâkalı net bir durum yok. Atladı mı, intihar mı etti? Bilmiyoruz. Hanımefendi hayatta ve yoğun bakımda. Allah geçinden versin. Ölürse, bir süre içerdeyiz. Üzüldüm ki, şu konuda geçen hafta bir dilekçemiz var. Jandarma yönetmeliği, önleyici eylem de bulunmasını emreder. İnsanların önleyici talebini artistlik yaparak geri çeviren komutan ismini yazdık.”

Editör: TE Bilisim