Bakan Akar’ın Kürdistan bayrağı önünde çekilen fotoğrafını paylaşan Alanya Belediyesi’nin İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Hacı Mevlüt Zavlak, şu ifadeleri kullandı:
“Milli Savunma Bakanımız sayın Hulusi Akar'ın Kürdistan bayrağı önünde bu resmini görünce aklıma rahmetli Başbuğum Alparslan Türkeş'in "Barzani'nin muhatabı ancak Üzümlü Karakolu'nun astsubay komutanıdır" sözü geldi. Kendi ülkesini işgale gelen Hristiyan Amerikalılarla iş birliği yaparak Müslüman bir ülkeyi bölenlerin devletimiz nezdinde gördüğü itibar biraz sorgulanmayı hak ediyor. "Yeni Türkiye"de bu işler böyle oluyor demek ki.”


“HATIRLATMAK BOYNUMUZUN BORCU OLSUN”
İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Yeşilkaya da Bakan Akar’ın Barzani ile görüşmesine tepki gösterdi. Milletin gerekli cevabı sandıkta vereceğini dile getiren Yeşilkaya, “Daha çok yeni, 2017 Şubat ayında terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla da bilinen Rûdaw’ın mubahiri Rawin Sterk, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ve Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ilk kez Kürdistan bayrağının göndere çekildiğini söylemişti. Bu millet, ilkleri yaşattıranları ve şehitlerimizin kemiklerini sızlattıran bu hainlikleri elbette unutmayacak. Ve gereken cevabı ilk sandıkta verecektir. Bizler ne şehidimize "kelle" diyenlerden ne de şehit kanından beslenenlerdeniz. Yok olan milli değerlerimizi ve kırmızı çizgilerimizi yeniden hatırlatmak boynumuzun borcu olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene!” diye konuştu. – Erkan Uysal 

Editör: TE Bilisim