Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantının ardından Karadağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.  14 Mart Tıp Bayramı’nda taleplerini duyurmak için grev yapan sağlık çalışanlarına destek verdiklerini belirten Karadağ, “İktidarımızda bu sorunlar çözülecektir” dedi. 
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun otoyol, doğal gaz ve toplu konut konusundaki açıklamalarını eleştiren Karadağ, “Alanya’ya Ankara’dan bir rüzgar estirilmeye çalışılıyor. Daha önce otoyollar, köprüler yapıldı. Hepsinin maddi yükü vatandaşa kesildi. 

Otoyolu, doğalgazı elbette ki istiyoruz ama doğalgaz büyük bir kamulaştırma ile Alanya’ya gelir. Daha önce de söylediğim gibi 50 metrelik bir kamulaştırmayı yapamayan bir iktidarın doğal gazı Alanya’ya getireceğinin sözünü vermesi hayal kurmaktan başka bir şeyler değil. Bunların hepsi hayal. Asıl gerçek ise ‘geliyor gelmekte olan.’ Millet İttifakı ile birlikte CHP’nin iktidarında bunlar hayal olmaktan çıkacak, tabi ki gerçek olacak” dedi.  Yüzde 7’ye düşürülen seçim barajının Millet İttifakı olarak yüzde 3 olması gerektiğini vurguladıklarını aktaran Karadağ, “Her siyasi düşüncenin kendisini mecliste temsil etmesi sağlanmalı. Yüzde 7 olan seçim barajı iktidarda bulunan AK Parti ve MHP’nin bir taktiği olduğu görüşündeyiz. Ama yüzde 7 barajı bile onları kurtaramayacak” diye konuştu.  Karadağ açıklamasında ‘Alanya Kapalı Pazar Alanı, Kapalı Otopark, Sinema ve Dijital Kütüphane’ inşaatının turizm sezonuna yetiştirilmesinin önemine de değindi.

Editör: TE Bilisim