Gerçek Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necati Masatlı ve ekibine başarılar dileyen Başkan Yücel, belediye tarafından yapılan ve yapılacak olan projeler üzerine konuştu. 
Bir yıl önce tanıtılan ve imalat aşamasında yeniden gündeme gelen Keykubat Plajı’ndaki kum erozyonunu önlemek için yapılacak T-Mahmuz Projesi konusunda net konuşan Yücel, “Net bir şekilde zorunluluk olduğu görülüyor. Zorunlu olmasa gündeme getirmezdik. Belediyenin kendi imkânları ile çok daha uygun bir maliyetle yapılıp sahillerdeki soruna çözüm olacak” dedi. 

baskan-yucelden-hayirli-olsun-ziyareti.jpg
Belediyenin faaliyetleri hakkında da konuşan Başkan Yücel, göreve geldikleri bugüne kadar bütçenin katlanarak arttığını, kurumsallık konusunda Antalya ilçeleri arasında lider konumunda olunduğunu vurguladı. Yücel, yönetim kadrosunun, amirlerin ve personelin ilçenin her köşesine hakim olduğunu ve sürekli bir çalışma halinde bulunduklarını söyledi. Halka daha çok hizmet vermek ve sorunlarını en kısa zamanda çözmek için bilişime önem verdiklerini belirten Yücel, bilişimde Türkiye genelinde 56. sırada yer aldıklarını kaydetti. Yeni projeler üzerine de çeşitli bilgiler veren Yücel, “Misafirperverliği için Genel Yayın Yönetmeni Necati Masatlı'ya teşekkür eder, Gerçek Alanya ailesine sonsuz başarılar dilerim” dedi.

Editör: TE Bilisim