Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte depremden etkilenen bölgelere ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Hatay’ı ve ilçelerini ziyaret eden Başkan Yücel ve beraberindekiler ardından depremin etkilediği Gaziantep’e geçti.   
Depremin ilk gününden itibaren 11 ilde etkili deprem felaketinden zarar gören depremzedeler için yardım seferberliği başlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte depremden etkilenen illeri ziyaret ediyor. İlk olarak İskenderun’da Afet Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Yücel, ardından Hatay’da Alanya Belediyesi’nin hayırseverlerin destekleriyle kurduğu konteyner kenti ziyaret ederek depremzedelerle bir araya gelmişti. 

Ramazan Meydanı Uğur Işılak konseri ile doldu taştı  Ramazan Meydanı Uğur Işılak konseri ile doldu taştı 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ
Ardından Alanya Kaymakamlığı da yapan Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu’yu ziyaret eden Başkan Yücel, geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini iletip bölgedeki son durum hakkında bilgi almıştı. 
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve MHP’li Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ile görüşüp istişarelerde bulunan Başkan Yücel ve beraberindeki heyet geceyi Gaziantep’te geçirmişti. Sabah Gaziantep’i ziyaret eden Yücel ve beraberindekiler Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Yücel, “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’i ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi ilettik. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine kadim şehir Gaziantep’teki çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. Ziyaret programının devamında ise Başkan Yücel, Nurdağı, Kahramanmaraş, Elbistan ve Osmaniye güzergâhlarında da inceleme ve ziyaretlerde bulunacak. – Haber Merkezi