Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) 5 Kasım’da gerçekleştirilecek seçimi öncesinde başkan adayı olan Eray Erdem, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Tercih sizin Alanya hepimizin” sloganı ile seçim çalışmalarına devam eden Eray Erdem oy hakkı olsun olmasın tüm esnafları ve iş insanlarını ziyaret ediyor. Erdem’in son durağı Alanya’nın Konaklı Mahallesi oldu. Sabah erken saatlerde Konaklı’daki bir pastanede ekibi ile birlikte kahvaltı yapan Erdem, ardından ziyaretlerine başladı. Erdem’e çok sayıda çalışma arkadaşı da eşlik etti. 
PAZAR YERİ’NDE İŞ İNSANLARI İLE GÖRÜŞTÜ
Konaklı pazar yerinde yer alan iş yerlerini ziyaret eden Erdem, pazarcıların hatırını da sordu. Konaklı pazar yeri esnafı da Erdem’in ziyaretinden dolayı memnun olduğunu dile getirdi. 
ERDEM’E YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ
Konaklı pazar yerinin ardından Konaklı’da faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret eden Erdem, ekibi ile birlikte hayırlı işler temennisinde bulundu. Konaklı’daki işletmeciler Erdem ve ekibine yoğun ilgi gösterirken seçimde başarı dilediler. Eray’ın yolu sık sık birlikte fotoğraf çektirmek isteyenler tarafından kesildi. 
YAMAN’A ZİYARET
Erdem, Konaklı ziyaretleri sırasında Alanya Belediye Meclis Üyesi ve hal işletmecilerinden Hüseyin Yaman’ı da ziyaret etti. Uzun yıllar birlikte çalışmalar gerçekleştiren Yaman ve Erdem birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. – Haber Merkezi


                                                                                                                                           
                                                                                                                                        

Editör: TE Bilisim