5 Kasım’da düzenlenecek Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçiminde başkan adayı olan Eray Erdem, siyasi partiler ile birlikte şehrin dinamiklerine de ziyaretlerini sürdürüyor. Ekibi ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret eden ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, tarafsız duruşundan dolayı kendisini teşekkür etti. Erdem, “Biz bir yola girdik. Çalışmalarımız devam ediyor. Çok seviyeli, olması gerektiği gibi Alanya’ya yakışır şekilde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buradaki en büyük pay da sizlerin, STK yöneticilerimizin ve Alanya’daki siyasi parti yöneticilerimizin” dedi. 
“SİZLERİN TARAFSIZ DURUŞU BİZİ GÜÇLENDİRİYOR”
Erdem konuşmasının devamında ise, “Sizlerin bu konuda rolü çok büyük. Çünkü sizlerin verdiği o tarafsız duruş bizim çalışmalarımızı kolaylaştırıyor. Bu konuda da herkese müteşekkirim. Umarım Alanya’da kimsenin birbirini kırmasına müsaade etmeden bu seçimi tamamlarız. Bizim olmazsa olmazımız ortak akıl. Ne bu ortak akıl? Alanya’daki insanları, Alanya Belediyesi’ni, Alanya’daki STK’ları, siyasi partilerimizi, iş insanlarımızı Alanya için ortak paydada toplayıp daha iyi nasıl ileriye götürebiliriz bununla ilgili çalışmalar yapmak. Kısmet olur bizler de sizlerle çalışma fırsatı yakalarsak Alanya için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. 
“ÇIKTIĞINIZ BU YOLDA BAŞARILAR DİLERİM”
Başkan Yücel, “Bizim tek gayemiz bu şehrin huzuru. Ben bu şehri bugüne kadar yerel yönetimin başında huzurlu bir şekilde götürdüğümüzü düşünüyorum. İnsanlar ne için yaşar? Fikirleri ve inançları için yaşar. Bizim fikrimiz ve inancımız net. Sizin de aynı amaçla olduğunuzu düşünüyorum ve çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. – Haber Merkezi
                                                                                                                                         
                                                                                                                                    

Editör: TE Bilisim