Önceki gün İshaklı Mahallesi’nin uzunca bir zaman beklediği sulama suyuna kavuşması bölgede sevinçle karşılanmıştı. Bugün ise bir diğer müjdeli haber  Demirtaş Mahallesi’ne verildi. Bölge çiftçilerini yakından ilgilendiren sulama projesinde sona gelinerek bölgeye su verilmeye hazır hale getirildi. Su verme törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Alanya Belediye Meclis üyeleri ile katılan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu burada da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Toklu vatandaşların teşekkürleri bir bir kabul etti. 
“ÇİFTÇİLERİMİZİN MUTLULUKLARI BİZLERİN MUTLULUĞUDUR”
Çiftçilerin daha modern bir tarım yapabilmeleri için devletin var gücüyle bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Toklu, "Önceki gün İshaklı Mahallemizde çiftçilerimiz ve üreticilerimiz için sevinç dolu bir gündü. Dualar ile sulama vanalarını açtık, İshaklı mahallemize sulama suyunu getirdik. Çiftçilerimizin mutlulukları bizlerin mutluluğudur. Üreten, ekonomiye katkı sunan her çiftçimizin bu zamana kadar arkasında durduk, durmaya da devam edeceğiz" dedi.
"PROJELERİMİZİ BİR BİR TAMAMLIYORUZ"
Dimçayı sulama suyu projesiyle bölge üreticileri nefes almaya devam ediyor. İshaklı Mahallesi’nin ardından Demirtaş ve Aliefendi mahallelerine de su verilmeye başlanıyor. Toklu, "Bugün bir güzel haber de Demirtaş ve Aliefendi mahallelerimizden veriyoruz. Milletvekilimiz İbrahim Aydın ile birlikte Demirtaş ve Aliefendi mahallelerimizin hasretle beklediği sulama suyunu çiftçilerimizle buluşturuyoruz. Hamdolsun projelerimizi bölgelerimizde bir bir tamamlıyoruz. Doğup büyüdüğü toprakları hiçbir zaman unutmayan, memleket sevdasını her şeyin üzerinde tutan Dışişleri Bakan Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, bugün bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini her zaman hissettiğimiz milletvekilimiz Aydın'a Alanya'mız adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 
ÇAVUŞOĞLU'NA VE TOKLU'YA TEŞEKKÜR ETTİLER
Bakan Çavuşoğlu ve Toklu'nun bölgelerine yapılan her yatırımın yakinen takibini sürdürdüğünü belirten Demirtaş Muhtarı Mustafa Doğrul ve Aliefendi Muhtarı Rüştü Vural, "Bizleri her konuda yalnız bırakmayan Alanya'nın yetiştirdiği iki değer var. Birisi Bakan Çavuşoğlu, diğeri Mustafa Toklu başkanımız. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Her konumuzla ilgilendiler. İlgilenmeye de devam ediyorlar. Bugün buraya bu su geliyorsa bu iki değer sayesinde. Çiftçilerimize, üreticilerimize hayırlı, bereketli olsun" dediler.

Editör: TE Bilisim