Okul öncesi Öğretmeni Arzu Zeynel Oktan tarafından yürütülen ‘e-Twinning Power of Goodness / İyiliğin Gücü’ Projesi kapsamında Alanya Ayşe Melahat Erkin İlkokulu Anasınıfı A Şubesi öğrencileri Erzurum Özel Güzide Bakım Merkezinde kalan yaş almış vatandaşlarla online olarak görüştü. 3-6 yaş arası çocuklarda iyilik kavramını geliştirmek ve değerler eğitimindeki sevgi-saygı-hoşgörü-yardımlaşma gibi konuları çocukların yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak amaçlanıyor. 
OKTAN: ‘TOPLUMUN ONLARA HER DAİ MİHTİYAÇLARI VAR’
Konuyla ilgili açıklama yapan Oktan, “Yaşlılar Haftası ile ilgili olarak iyiliğin, saygı ve sevginin timsali olan yaşlılarımıza gerek değerin verilmesi, toplumun onlara her daim ihtiyaçlarının olduğunun hissettirilmesi adına bir etkinlik planladık. Bu etkinliğin uzak şehirlerden olmasının daha anlamlı olacağını düşündük. Bu amaçla Erzurum Özel Güzide Bakım Merkezinde kalan büyüklerimizle öğrencilerimizi online görüşme platformunda buluşturduk. Büyüklerimiz belki hiç bilmedikleri bir şehirdeki öğrenciler ile sohbet etmenin mutluluğunu yaşadılar. Öğrencilerimiz ise dedelerimizin, ninelerimizin sevgi dolu, şefkat dolu enerjilerini ekrandan da olsa hissettiler” dedi. 
YILMAZ: ‘YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ise “Okullarımızdaki  e-Twining çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizi dünyayla buluşturan, çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizi benimseten, öğretmenlerimize her zaman destek olacağız. Başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı- Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim