Antalya Eczacı Odası Alanya Temsilciliği’nin yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Küçükhasbahçe Mahallesi, Keykubat Bulvarı’ndaki Onur İş Merkezi’nde (çevreyolu seyir terası kavşağında) bulunan temsilcilik binasının açılışına Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu, Antalya Eczası Odası Başkanı Eczacı İsmail Erçin, Türk Eczacıları Birliği (TEB) Merkez Heyeti Üyesi Eczacı Fehmi Onur Özgüven, Bursa Eczacılar Kooperatifi Başkanı Eczacı Recep Görmez, Antalya Eczacı Odası Alanya Temsilcisi Eczacı Ufuk Aras Solmaz ile ilçedeki eczacılar ve davetliler katıldı. Davetlilere kokteyl verilmesi ile başlayan açılışta temsilcilik binasının kurdelesini Erçin, Özgüven, Görmez ve Solmaz birlikte kestiler.

“ARTIK GÜZEL HİZMETLER VEREBİLİRİZ”

Açılışın ardından konferans salonunda katılımcılara hitap eden Antalya Eczası Odası Başkanı İsmail Erçin, “Eski temsilcilik binamız biraz eski kalmıştı. Yetmiyordu. Toplantı salonumuz küçüktü. Bu konuda biz de elimizden geldiğince buraya katkı vermek istedik. Solmaz da çok iyi çalışmalar yaptı. Toplantı salonumuz çok güzel. Artık çok güzel eğitimler yapıp hizmetler verebiliriz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ERTEKİN VE YILMAZ’IN ÇOK BÜYÜK KATKISI VAR”

Antalya Eczacı Odası Alanya Temsilcisi Ufuk Aras Solmaz da, “Önceki dönem Antalya Eczacı Odası Başkanı Mehmet Ertekin ve önceki temsilcimiz Okan Ahmet Yılmaz’ın çok büyük katkıları var. Biz açıkçası hazıra konduk diyelim. Onlar çok çaba sarf etti. İkisine de çok teşekkür ediyorum. Daha sonrasında biz elimizde olan yeri çalışılabilir hale getirmiş, hizmete sunmuş olduk. Bu dönemde benden de çok yorulan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma destek oldukları için teşekkür ediyorum. Bu güzel yerin kazandırılmasında katkıları olan Görmez’e ve emeği geçenlere de çok teşekkür ediyorum. Toplantı odamızın ismini yakın dönemde kaybettiğimiz eczacı Enver Hatipoğlu’nun adını verdik. Ailesi anısını yaşatmak için çok büyük destek verdi” diye konuştu.

“ALANYALI MESLEKTAŞLAR GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAK”

TEB Merkez Heyeti Üyesi Fehmi Onur Özgüven ise, “Ertekin ve Yılmaz’ın emekleri ve girişimleri sayesinde Antalya Eczacı Odası bünyesine bir temsilcilik kazandırıldı. Her dönemde gayretle çalışılması ve herkesin birer tuğla ekleyerek güzel işler yapılması birliğimiz adına bayrağı düşürmeden yukarı taşımak adına gayretler gösterilen dönemde bir ilde olmaktan dolayı çok mutluyum. İlçe temsilciliğimizin yenilenmeye ihtiyacı vardı. Burada Alanyalı meslektaşlarımızın çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

“ET VE TIRNAK GİBİ AYRILMAZ VAZİYETTEYİZ”

Bursa Eczacılar Kooperatifi Başkanı Recep Görmez de, “Adım adım gideceğiz. Hep birlikte ortak alanlarımızda meslektaşlarımızla bu bölgeyi geliştireceğiz ve hak etiği yere taşıyacağız. Bursa Eczacılar Kooperatifi faaliyetlerini sürdürdüğü bölgelerdeki meslek örgütleriyle öncelikli olmak üzere Türkiye’nin bütününde tüm meslek örgütlerimizle, çatı örgütümüzle sağlıklı, açık, dengeli ilişki kurayı her seferinde öncelemiş ve bunu her fırsatta ifade etmiş kurumlardan birisi. Doğru olan da bu. Et ve tırnak gibi ayrılmaz vaziyetteyiz. Eczacılarımızın olduğu her yerde bundan sonra Bursa Eczacılar Kooperatifi de olmaya devam edecek” dedi. Konuşmaların ardından temsilcilik binasının kazandırılmasına katkı sağlayanlara plaket takdim edildi.  – Erkan Uysal

        

                                                                                                             

Editör: TE Bilisim