Alanya Belediyesi’nin Aylık Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlenen meclis toplantısına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti. Meclise CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ da katıldı. Meclis toplantısına İYİ Parti Grubu’ndan Hasan Basar ve Can Kamburoğlu mazeret bildirerek katılmadılar. Grup sözcülerinin temennilerinin ardından konuşan Başkan Yücel, bir yıldır dünyayı etkisin altına alan Covid-19’un Alanya’da da etkisini artırmaya devam ettiğini söyledi. Yücel, “Alanya olarak çok yüksek riskli kentler arasında buluyoruz. Vakalar artmış durumda. Risk haritasında kıpkırmızıya dönüyoruz. Bu artışı tersine çevirmek mümkün. Eskisi gibi mesafelerimizi azaltmak ve sevdiklerimize sımsıkı sarılabilmek bizlerine elinde. Mutasyonlu virüslerin de hızla yükselişinin olduğu kentimizde her zamankinden daha dikkatli ve tedbirli olmalıyız. Birlikte kurallara uyalım. Bayramımızı yan yana hep birlikte kutlayabilmek için kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım.    
FAALİYET RAPORUNA İYİ PARTİ ÇEKİMSER OY KULLANDI 
Mecliste Alanya Belediyesi'nin 2020 yılında yaptığı faaliyetleri anlatan videonun sunumunun ardından grup sözcüleri 2020 yılı faaliyet raporuna dair eleştirilerini paylaştı. Bu sırada Başkan Yücel, koltuğunu Kerim Aydoğan'a bıraktı. Oylamaya sunulan 2020 yılı faaliyet raporu İYİ Parti'nin çekimser oyuna karşılık diğer partilerin kabul oyları sonucu oy çokluğu ile kabul edildi. Faaliyet raporunun kabulünün ardından konuşan Başkan Yücel, küçük kusurların kadı kızında da bulunacağını söyledi.  
Komisyonlardan gelen raporların görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde konuşan CHP Grup Sözcüsü Erkan Demirci, SMA Tip 2 hastası Ahmet Bebek için belediye olarak yasal sınırları zorlamadan bir şeyler yapılıp yapılamayacağını sordu. Toplantının sonunda Ahmet bebek için parti grupları huzur haklarını bağışlama kararı aldı.  – Erkan Uysal