Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) gerçekleştirilen genel kurulda Ergül Demiral başkan olarak seçildi. HOTED Eğitim Komitesi Başkanı Sema Yörütür’ün onur konuğu olarak katıldığı genel kurul, Alanya Kültür Merkezi’nde  gerçekleştirildi.  Genel kurulun divan başkanlığına ise HOTED Onursal Başkanı Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, katip üyeliklerine de Arzu Ünlükaya ve Ceren Şencan seçildi. 

YENİ: ‘BAŞARILI ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİNİZ’
Oylama işleminden önce açıklama gerçekleştiren  Divan Başkanı Hakan Halit Yeni, " Bu güne kadar büyük organizasyonlara imzalar attınız ve takdire şayan çalışmalar gerçekleştirdiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Birliğiniz, dirliğiniz, beraberliğiniz ve başarılarınız daim olsun. Kardeş dernekler olarak bizlerde sizlerle dayanışma içerisinde hareket etmekten büyük onur duyuyoruz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de yeni projelerle birlikte nice verimli çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi. 

İŞTE AKTAD’IN YENİ YÖNETİMİ 
Başkan Ergül Demiral, Başkan Yardımcıları Hayrullah Demiray ve Yüksel Tuncer, Genel Sekreter Fatih Saray, Eğitim Danışmanı Fatih Uludere, Sayman İbrahim Güzel, Üye Organizasyon Sorumlusu  Nihat Battal, DEnetleme Kurulu Üyeleri, Enver Beram, Mehmet Kayadibi ve Cemil Kaya.