Her sene okulların tatil olduğu dönemde milyonlarca çocuk ve gencin Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere İslam'ın temel inanç esaslarını, ibadetleri ve Hz. Peygamber'in hayatını öğrendiği, milli ve manevi değerlerin aktarılmasının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin de gerçekleştirildiği yaz Kur'an kursları kurslarda düzenlenen kapanış programı ile sona erdi.

Kapanış programı kapsamında Develiler Camii’nde açılan yaz Kur'an kursuna katılan öğrenciler, din görevlileri Abdulkerim Doğan, İsmail Tuna ve hayırseverler tarafından çeşitli ikram ve hediyelerle ödüllendirildi. Kapanış programında öğrencilerle bir araya gelen Alanya Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Kemal Becerikli, öğrencilere tek tek ödüllerini takdim etti. Öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Becerikli, öğrencilere bir dizi tavsiye ve nasihatte bulunarak zihin açıklığı ve başarılar diledi.

TEK TEK TEBRİK EDİLDİ
El Aksa Camii’nde düzenlenen kapanış programında Alanya Müftülüğü Vaizi Fatma Türkben, Yaz Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelerek bir dizi tavsiye ve nasihatte bulundu. Vaiz Türkben iki ay boyunca yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencileri tek tek tebrik etti. Türkben’in konuşmasının ardından öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu ve hediyeleri takdim edildi.

ÇEYREK ALTIN HEDİYE EDİLDİ
Alış Camii’nde düzenlenen kapanış programında Din Görevlileri Süleyman Coşkun, Turgut Beden, Kemal Ateş, Mehmet Ali Erkaya ve hayırseverlerin katkılarıyla yaz Kur’an kursu öğrencilerine çeyrek altın, taraftar formaları, kitaplar hediye edildi.

DONDURMA İKRAM EDİLDİ
Tosmur Fatma Özmüftüoğlu İlkokulu’nda düzenlenen kapanış programında ise din görevlileri Süleyman Ören, Emre Alanka ve hayırseverlerin katkılarıyla öğrencilere etli ekmek, ayran ve dondurma gibi çeşitli ikramlarda bulunuldu.
SINIFLARI VE BAHÇELERİ GÖNÜLLÜ TEMİZLEDİLER
Din Görevlileri Süleyman Ören ve Emre Alanka eşliğinde Yaz Kur’an Kursu öğrencileri 2 ay boyunca eğitim gördükleri Tosmur Fatma Özmüftüoğlu İlkokulu sınıflarını ve bahçesini gönüllü olarak temizleyerek 2022-2023 eğitim öğretim yılına hazır hale getirdiler. Alanya Müftülüğü 
yaz Kur’an kurslarında özveriyle görev yapan din görevlilerine ve Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim