Kestelspor deplasmandan eli boş döndü  Kestelspor deplasmandan eli boş döndü 

Her yıl gerçekleştirilen geleneksel Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) balosunda Cumhuriyet’in yüzüncü yılı nedeniyle iki kutlama birden yapıldı. Saygı duruşu, istiklal marşı ve yüzüncü yıl marşıyla başlayan gece, doğrusu görülmeye değerdi. HOTED’in çözüm ortaklarından Diversey Kimya’nın destek ve katkılarıyla düzenlenen baloya HOTED'in Kurucusu, Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferit Kesen, Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği Başkanı Ergül Demiral, Gastronomi Yıldızları Derneği başkanı Hidayet Kızıları, Akdeniz Yiyecek İçecek Derneği (AYİY-DER) Başkanı Mustafa Gencer, Anadolu Teknik Yöneticileri Derneği başkanı İlhami Yalçınkaya, Dernekler Masası Şefi Onur Akkoyun, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölge Temsil Kurulu (BTK) İkinci Başkanı Kerim Yılmaz, Alanya Belediye Meclis Üyesi Serkan Salvur, Diversey Kimya Akdeniz Bölge Müdürü Yasin Karsan ve ekibi, Yaşar Uysal, Bilpa Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Alptuğ Bildirici, Özak İnsan Kaynakları Sahibi Yaşa Özak, sektörde faaliyet gösteren ve HOTED’e destek veren firmaların temsilcileri, basın mensupları, HOTED üyeleri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. 


HOTED’E DESTEK SÖZÜ VERDİLER
HOTED Başkanı Sevgi Topuzel ve yönetim kurulu üyelerinin konukları kapıda karşılamasıyla başlayan gece Hakan Halit Yeni'nin sektörde yaşanan kalifiye personel sorunuyla ilgili konuşmasıyla devam etti. Gecede Özcan, Yılmaz, Kesen, Karsan ve STK başkanları kısa birer konuşma yaparak HOTED'in çalışmalarını takdir ettiklerini, desteklemeye devam edeceklerini söylediler.  
Konuşmaların ardından HOTED’in eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine destek veren Karsan, STK başkanları, Özcan, Yılmaz, Kesen, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Acet, HOTED geçmiş dönem başkanı ve ev sahibi HK Müdürü Tarık Saylar, HOTED Eğitim Komite Başkanı Sema Yörütür’e HOTED'in eğitim etkinlik ve faaliyetlerine destek veren firmaların temsilcilerine teşekkür edilip, çiçek ve plaket takdim edildi. 9. ‘Kat Şefliği’ kurslarına katılan kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından gece geç saatlere kadar müzikli ve eğlence eşliğinde devam etti. – HOTED / Bülten