Et ve şarküteri ürünlerinin kargo ile gönderimi konusunda da yüksek düzeyde hassasiyete sahip olan avsarciftligi.com, kişiye özel paketlerle gönderim sağlıyor. Her bir sipariş için özen hazırlanan paketler, 96 saat dayanabilecek şekilde özel olarak tasarlanıyor. Sucuktan salama, füme etten pastırmaya kadar her türden et ve şarküteri ürününü bünyesinde barındıran Avşar Çiftliği, doğallığı Türkiye’nin tüm noktalarına taşıyor.

Zengin çeşitliliğiyle kırmızı et ve şarküteri ürünleri

Zengin çeşitliliğe sahip olan Avşar Çiftliği kırmızı et ve şarküteri ürünlerine %100 ödeme güvenliğiyle sahip olmak mümkün. Kendi yetiştirdiği hayvanlardan üretilen et ve şarküteri ürünlerini et severlerle buluşturan çiftlik, Türkiye’nin her noktasına gönderim yapıyor. Üstelik kargolarda özel gıda vakumlu soğuk zincir kargo paketleri kullanılıyor.

Avşar Çiftliği’nin sofralarda keyifle tüketilmesi adına sunduğu et ve şarküteri ürünleri arasında; sucuk, salam, pastırma, bonfile, kavurma, sosis, füme et, kuru et gibi ürünler bulunuyor. Ayrıca çiftliğin doğallıkla sunduğu ürünler arasında lokum çeşitleri de yer alıyor. Afyon’un dünyaca ünlü lezzeti olan lokumun hemen her türüne Avşar Çiftliği’nin sunduğu lezzetler arasında rastlamak mümkün.

Doğallık ve Güven Bir Arada

Doğallık ve güveni aynı anda vadeden Avşar Çiftliği, tamamen kendi yetiştirdiği hayvanlardan elde edilen et ürünlerini satışa sunuyor. Platformun web sitesi üzerinden verilen siparişlerde farklı ödeme seçeneklerinden yararlanmak da olanaklı. Alıcılar arzu etmeleri durumunda güvenli ödeme imkanlarından yararlanabilirken tercih etmeleri durumunda kapıda ödeme yapabiliyor.

7/24 Whatsapp iletişim hattı bulunan Avşar Çiftliği’nin müşteri temsilcisine her an ulaşmak da mümkün. Siparişler de yaşanan olası sorunlar ya da yeni siparişler için söz konusu hat üzerinden iletişim sağlanabilir. %100 doğal ve güvenilir et ve şarküteri ürünleriyle beslenme alışkanlıklarınızı doğallık üzerinize kurgulamak istiyorsanız Avşar Çiftliği’nin geniş yelpazeli ürün çeşitlerini inceleyebilirsiniz.