Luokk’un büyük beden giyim ürünleri çeşitliliği içerisinde her tarza hitap eden birbirinden özel giyim ürünleri bulunuyor. Etek, pantolon, gömlek, tişört, tulum, elbise gibi parçaların yanı sıra özgün konseptli aksesuarlarla, kombinler tamamlanıyor. Etkileyici tasarımlarıyla dikkat çeken parçalarla her ortamda estetik dolu bir şıklık elde etmek oldukça kolay olacak.

Tarzıyla Büyülemek İsteyenlere Luokk’un Etek Koleksiyonu

Luokk’un rahat kesim büyük beden etek koleksiyonu içerisinde birçok ayrıcalıklı tasarım bulunuyor. İş yaşamında, özel davetlerde ya da organizasyonlarda kombinlerin en vazgeçilmez parçalarından olan eteklerle, iddialı bir tarz geliştirmek olanaklı. Üstelik sezon fark etmeksizin, her kadının kendi tarzını en iyi şekilde ifade edebilmesi için geniş yelpazeli etek modelleri koleksiyon içerisinde bulunuyor.

Büyük bedenin rahatlığını, salaş tarzıyla ifade etmek isteyen kadınlara volanlı diz altı etek modelleri, her ortamda kullanım için son derece uygun. İş yaşamında aynı renk bluzlarla eşsiz birer kombin oluşturan bu etek modelleri, farklı renk kullanımlarında da iddialı bir görünüme sahip olmayı vadediyor. Daha ışıltılı ve modern bir görünüm talebinde bulunanlar içinse asimetrik kesim midi boy etekler oldukça ideal bir tercih.

Rahat Kesim Pantolon Modelleriyle Şıklık Konforla Bir Arada

Etek ve elbise modellerinin konforunu www.luokk.co rahat kesim pantolon koleksiyonunda yer alan parçalarla yakalamak da mümkün. Ayrıcalıkları bir giyim tarzı geliştirmek ve estetik anlayışını konfor konsepti üzerinden ifade etmek isteyenler için yüksek bel rahat kesim pantolon modelleri ayrıcalıklı bir moda deneyimi sunuyor.

Rengarenk ve ışıltıyla her an yaz nüanslarını tarzında barındırmak isteyen kadınlar ise desenli büyük beden pantolon modellerini tercih edebilir. Işıltıyla dolu desenli pantolon modelleri, gündelik yaşamdan iş hayatına, özel davetlerden özel organizasyonlara kadar her ortamda kombinleri süsleyebilir.