KAZA, Alanya'nın Cikcilli Mahallesi'nde 2 Ekim 2020 tarihinde saat 23.00 sıralarında meydana gelmiş; Erkan B. ile birlikte 07 AHM 163 plakalı motosikletle seyir halinde olan Büşra Köle, meydana gelen kaza sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. 3 sürücünün daha karıştığı kazda sürücülerden birinin kimliği aradan geçen 5 aya rağmen tespit edilemedi. 
‘AKARYAKIT İSTASYONUNDA DURUYOR’
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde; kazaya karışan beyaz renkli Renault marka Clio HB model araç, kazanın hemen ardından akaryakıt istasyonunda duruyor. Aracın dörtlülerini yakan sürücü koşar adımlarla olay yene gidiyor. Panik haliyle tekrar aracına dönen sürücü araçtaki telefonunu alarak telefon görüşmesi yapıyor. Ardından kameranın kadrajından bir süre çıkan sürücü dönüyor ve aracına binerek uzaklaşıyor. 
‘KIZIMIN ÜZERİNDEN GEÇEREK ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU’
Konuyla ilgili herkesten yardım isteyen acılı baba Osman Köle, “Büşra pırıl pırıl bir genç kızdı. Kızımızı 2 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşen elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Çevre yolu üzeri, adliye binasının yaklaşık 500 metre ilerisinde meydana gelen trafik kazasına karışan ve olay sonrası kaçan sürücülerden biri ne yazık ki hala bulunamadı. Sizinle paylaştığımız görüntülerde bulunan Renault marka Clio HB model beyaz araç kızımın üzerinden geçerek ölümüne sebep oldu ve olay yerinden kaçtı. Tüm araştırmalarımıza rağmen şahsın kimliği tespit edilemedi. Güvenlik kamerası görüntülerinde şahıs, kızımın üstünden geçtikten sonra çok süratli olduğu için olay yerinden oldukça uzak olan bir benzin istasyonunda durabiliyor. Benzin istasyonundan aldığımız görüntülerde şahıs sonra yerde yatan kızımın başına gidiyor, kızımın öldüğünü görünce de koşarak arabasına gidiyor. Arabadan telefonunu alıyor, yaptığı görüşmenin ardından olay yerinden kaçıyor. Bu şahsı bu görüntülerden tanıyan var ise Allah rızası için tarafıma ya da polise ulaşsın. Bu şahsın kimliği halen tespit edilemedi. Ben kızımı bin bir zorlukla yetiştirdim bu yaşa getirdim. Bu kaza kızımı benden aldı. Ailecek perişan haldeyiz. Buradan yetkililere ve Alanya halkına sesleniyorum. Görüntülerdeki şahsı tanıyan bilen varsa bize ya da emniyete haber versin. Bu şahsın bulunmasını istiyorum” ifadelerini kullandı- Haber Merkezi