A. Alanyaspor, Ahmet Çalık Süper Lig'in 24'ncü haftasında 6 Şubat Pazar günü saat 16.00'da kendi saha ve seyircisi önünde 27 puanla 15'nci sırada yer alan Galatasaray'la karşı karşıya gelecek.

A.Alanyaspor 24'ncü haftaya 38 puanla 3'ncü bitirdi.

A.Alanyaspor'un daha önce yardımcı antrenör olarak görev yaparken Karagümrük'te Teknik Direktör olarak göreve getirilen Francesco Farioli, Bülent Korkamaz'ın yönetimle karşılıklı olarak ayrılması sonucunda 2,5 yıllık anlaşmayla takımın başına geçti. A.Alanyaspor'la anlaştıktan sonra Farioli daha önce çalıştırdığı oyuncuları iyi şekilde analiz edip Korkmaz'ın zamanında kaleyi bırakmayan Serkan Kırıntılı’yı yedeğe alarak başladı.

A. Alanyaspor'un değişmez kalecisi olan Marafona, Francesco'un gelmesiyle ilk onbirde yer aldı. Farioli çıktığı 4 karşılaşmada 1 beraberlik 3 galibiyet alarak 10 puan toplamıştı. Farioli 6 Şubat tarihinde Galatasaray'a karşı nasıl ilk onbir çıkartacağını spor kamuoyu merak içinde bekliyor.

Galatarasay'dan kiralık gelen Alanyaspor'da 8 gol atan Emre Akbaba eski takımına karşı mücadele edecek.

Galatasaray'ın çiçeği burnundaki yeni teknik direktörü Domenec Torennt ise takımın başında 3 karşılaşmada Hatayspor'a 4-2, Kasımpaşa'ya 3-1 ve geçtiğimiz hafta sahasında Lider Tranzonspor'a 2-1 mağlup olmuştu.

Galatasaray’ın Alanyaspor'a karşı Türkiye Kupasında ve ligde şansı olmayan Galatasaray'ın Alanyaspor'a nasıl bir ilk onbirle sahaya çıkacağı merak ediliyor. 6 Şubat Pazar günü Oba stadyumu hınç hınç dolacaktır. Her iki takım da centilmence mücadele ederek Alanya'da iyi bir izlenim bırakmaları temenni ediyorum.