Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi (ANFAŞ), 17-20 Ocak tarihinde 29'ncusunu yapacağı Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı (ANFAŞ Food Product) ile yine aynı tarihlerde 33'ncüsünü gerçekleştireceği Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın (ANFAŞ Hotel Epuipment) çalışmalarını sürdürüyor. ANFAŞ Food Product, 300'ün üzerinde katılımcıyı, yurt içinde 70 il ve yurt dışında 50'nin üzerinde ülkeden 50 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi planlıyor. ANFAŞ Hotel Equipment ise sektörün profesyonellerini tek çatı altında toplayarak, dünya markalarını tanıtacak.

FUARDAKİ NEONLARDA ALANYA YAZACAK

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) kurucusu, Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, dernek olarak üyelerini ve meslektaşlarını, meslekleriyle ilgili turizm sektöründe değişen ve gelişen yeniliklerden haberdar etmek, yeni kaynak ve teknolojilerden yararlandırmak adına çalışmalar yaptıklarını söyledi.  

ANFAŞ Hotel Equıpment’ın Türkiye’nin en büyük, en çok ziyaret edilen, dünya markalarını ve ülkemizin en iyilerini bir araya getiren fuar olma özelliğine sahip olduğunu belirten Yeni, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi HOTED camiası ve tüm HK camiasının buluşma noktasında bir kez daha gururla camiamızı temsil etmeye hazırlanıyoruz. Bilindiği üzere Antalya ANFAŞ Fuarı gibi uluslararası büyük bir fuarda neonlara Alanya ve Housekeeping ismini yazdıran tek kuruluş olma özelliğine sahibiz.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da yeni yarışmalar ve sürprizlerle Uluslararası 9. HOTED Housekeepıng olimpiyatlarını, kıymetli çözüm ortaklarımızın destek ve katkılarıyla gerçekleştireceğiz” dedi.

TURİZM CAMİASINA YARIŞMALARA DAVET

Yarışmalara yurt dışından gelecek olan yarışmacıların yanı sıra, Türkiye genelindeki otellerin Housekeeping (Kat Hizmetleri) ve turizm okullarının ekipleriyle birlikte katılmaları

sektör ve camia için önem arz ettiğini ifade eden Yeni, okulları, otelleri ve tüm turizm camiasının mensuplarını yarışmalara gerek katılımcı, gerek ziyaretçi olarak davet etti.

Yeni, yarışmalara katılmak isteyen okul ve otellerin www.hotedalanya.org.tr resmi web sitesinden takip etmelerini, sitenin ana sayfasında yer alan gerekli katılım formlarını doldurmaları gerektiğini belirterek “Yarışmalar için gerekli belge, bilgi ve formlar resmi web sitesinden yayınlanmaktadır” dedi.

BİZİ SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDİN:

INSTAGRAM

FACEBOOK

TWİTTER

YOUTUBE