Show TV’de yayınlanan Seda ve Uğur’la programında geçtiğimiz hafta yayınlanan programda Meral Hanım 14 yaşındaki kızının önce kocasından olduğunu söylemiş, ancak daha sonra, kızın kocasından olmadığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine Meral Hanım kızının Yoğurtçu’dan olduğunu iddia etmişti. Geçtiğimiz hafta alınan DNA örnekleri teste yollandı ve çıkan sonuç programda açıklandı. DNA testinin sonucuna göre, Meral’in 14 yaşındaki kızının Yoğurtçu Bayram’dan olduğu ortaya çıktı.

Show TV'de yayınlanan Seda ve Uğur'la programında şaşkına çeviren anlar yaşandı, ekran başındakiler buz kesti.

Seda Sayan'ın programında akılalmaz anlar...

Çocuğunun, eşinden olmadığı anlaşılan kadın, "Yoğurtçu Bayram isteğim dışında benimle birlikte oldu" dedi.

Programda daha önce İbrahim Bey, üçüncü çocuklarının kendisinden olmadığını iddia etmiş ve 3 kez DNA testi yaptırmıştı. Meral Hanım da yapılan DNA testlerine güvenmediği için canlı yayına gelmişti.

"BENİMLE RIZAM DIŞINDA BİRLİKTE OLDU"

Meral Hanım'ın 3. çocuğunun yoğurtçuluk yapan Bayram Bey'den olabileceği iddia edilmişti. Meral Hanım bu iddiaları her seferinde reddetmişti ama DNA testinden çocuğun kocasından olmadığı kesinleşince canlı yayında fenalaştı.

Meral Hanım, "Yoğurtçu Bayram isteğim dışında benimle beraber oldu, çocuk ondan olabilir" deyince ekran başındakiler buz kesti.