Kapandığı sezondan bu yana merakla beklenen Survivor 2018 All star'a saatler kaldı. Survivor 2018'in 1.bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz sezon program girişinde çalan müziği dinleyenler mest olmuştu.

Acun Ilıcalı bu sezon da geleneği bozmadı ve yine capcanlı bir müzikle ekranlara merhaba dedi.

Yayınlanan tanıtımda Acun Ilıcalı şok bir açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama seramonide olan Ünlüler takımı yarışmacılarına 'Bugün içinizden biri gönüllüler takımına geçecek' dedi.

Kısa süreli şok yaşayan Ünlüler takımında durumlar ne olacak merakla bekleniyor.

 

Gönüllüler takımı

Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç  Nevin Yanıt, Baltacı Anıl, Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Marcus

Ünlüler takımı

Hilmi Cem İntepe, Merve Aydın, Murat Ceylan, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Turabi Çamkıran, Sema Aydemir, Adem Kıllıççı, Nagihan Karadadere, Hakan Hatipoğlu, Ümit Karan

Ünlüler takımında bir yarışmacı gönüllüler takımına geçecek. Survivor 2018 All Star'ın 1.bölümünde Acun Ilıcalı kimin gönüllüler takımına geçeceğini açıklayacak.

'Survivor 2018 bugün başlıyor. Yarışmanın gizli kahramanı Dr. Metin Kuş Posta'dan Selin Keleş'e konuştu.

Herkesin Metin Baba dediği doktor Kuş şöyle diyor: Survivor doktorluğu başka bir şey. Hem anneleri hem de babalarıyım. O rekabet ve mahrumiyet ortamında yarışmacıların dertleşebileceği tek ‘iyi‘ insan benim.

TIRNAKLARI ÇIKIYOR

Metin Kuş; Survivor ile ilgili ise hislerini şöyle anlatıyor: Mesleğimin kıymetini anladım. İyi bir ülkede yaşadığımızı hissettim. Dominik‘te hakikaten kötü şartlar var. Bir de insanları daha iyi tanıdım. Survivor’a katılanların aç kaldıklarında kişiliklerinin neye dönüştüğünü gözlemledim. Tırnakları çıkıyor, açlıktan insanlıktan çıkıyorlar. Çok ilginç, değişik bir deneyim. Bazılarıyla yarışma öncesi check-up‘a geldiklerinde tanışıp muhabbet ediyoruz. Ama orada bambaşka oluyorlar. Onlar için zor tabii.

Doktor Kuş; "Acun Ilıcalı ile dostluğunuz ne zamana dayanıyor" sorusuna "Onun televizyonculukla alakası yokken, motorculuk zamanımızdan arkadaşlığımız. Esat’la da öyle. Esat ve Acun ile abi-kardeş gibiyiz. Birbirimize sevgimiz her gün artar" yanıtını verdi.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Survivor 2018 yarışması, 10 Şubat Cumartesi akşamı TV8'de ekrana gelecek.