La casa de papel, İspanya'da yayınlanan son dönemin en popüler suç temalı dizisidir. İlk 2 sezonunda Avrupa ve Dünya'da büyük yankı uyandıran La cada de Papel'in 3. Sezonunun yayınlanıp, yayınlanmayacağı büyük merak konusu.

Ülkemizde Netfilix ve İspanya'da Antena 3 kanallarından yayınlanmaya başlayan İspanyol suç dizisi La casa de papel yayınlandığı günden itibaren izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. İspanyol ulusal darphanesini soymaya çalışan çetenin hikayesini anlatan La casa de Papel yayınlandığı 25 Mayıs 2017'den itibaren büyük beğeni kazandı ve milyonlarca izleyici kitledi oluşturdu.

La casa de papel İZLE - La casa de papel ilk sezon İZLE

İlk sezonunda profesör lakaplı çete örgüt liderinin planı üzerine İspanyol ulusal darphanesine giren çete üyeleri toplamda 67 rehine ile birlikte darphane içerisinde seri numarasız milyonlarca euro basmaya başladı. Toplamda 10 gün kalınan darphanede 984 milyon Euro seri numarasız para basan çete üyeleri tünel kazarak darphaneden kaçma planı içerisindeydi. Büyük heyecan ve aksiyonlara sahne olan La casa de papel'in ilk sezonu toplam 13 bölümden oluştu.

İkinci sezonunda ise kısa bir final yapan dizi toplamda 19 bölüm yayında kaldı ve diziye ara verildi. La casa de papel izleyicilerinin en büyük sorusu ise dizinin 3. Sezonunun yayınlanıp, yayınlanmayacağıydı. Dizinin yayıncı kuruluşu Netflix konu hakkında henüz net bir açıklama yapmadı.

La casa de papel oyuncu isimleri

Çete lideri olan profesör soygunu planlarken çete üyelerine tek tek şehir isimleri verdi. Darphane soygunu için İspanyol ulusal darphanesine giren çete üyeleri birbirlerinin gerçek isimlerini bilmezken kendilerine konulan takma isimlerle birbirlerine seslendiler . İşte o isimler;

TOKİO
BERLİN
El Profesor
NAİROBİ
RİO
DENVER
MOSKOVA
HELSİNKİ
OSLO

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON YAYINLANACAK MI?

İspanyol Kraliyet Darphanesi soygununu ele alan La Casa De Papel, Profesör ve ekibinin kurduğu planın başarıyla tamamlanmasının ardından final yapmıştı. Finalde Raquel'in, Profesör'ün kendisine verdiği kartpostallardan yola çıkarak koordinatlara ulaşması ve Profesörü bulması, akıllarda 3. sezon yayınlanacak mı sorusunu getirmişti.

Sosyal medya üzerinden dizinin yeni sezonunun yayınlanacağına dair söylentiler dolaşsa da, konuyla ilgili resmi açıklama henüz gelmedi.

La Casa De Papel izleme sayfası (Üyelik gerektirir)

Netflix, aylık abonelik ile çalışan bir sistemdir.  Basic üyelik ile abonelik başlatmak isterseniz aylık fiyatı 25,99 TL olarak belirtiliyor. Fakat bu seçenek ile yayınları HD kalitede izlemeniz mümkün olmuyor. Basic üyelik yerine Standart üyeliğe abonelik başlatarak HD kalitede yayın izleyebilirsiniz. Standart üyelik aylık 27,99 TL ve aynı anda sadece 2 yayın izleyebiliyorsunuz. Netflix sisteminde en donanımlı paket ise sadece aylık 39,99 TL olarak belirlenmiş. Bu paket Premium olarak adlandırılıyor ve Ultra HD kalitede yayın izleme şansını sunuyor. Buna ek olarak aynı anda 4 yayın izleme şansına sahip oluyorsunuz.

DİZİNİN KONUSU

profesör lakabıyla bilinen gizemli bir adam yüzyılın en büyük soygununu yapmaya karar verir. Profesör ince eleyip sık dokuyarak ülkenin dört bir yanından kendi alanlarında ünlü kişilerden oluşan bir ekip toplar. Kusursuz bir plan için 5 ay yeterlidir. Bu 5 ayı eve kapanarak, her ihtimali ölçerek, tartarak, planlayarak ve ek planlar yaparak geçirirler. Süre dolduğunda ise ellerinde kusursuza yakın bir plan vardır. Ancak unuttukları bir şey vardır, bir soygunun başarıya ulaşması için kusursuza yakın bir plan kadar ekip de kusursuz olmalıdır.

DİZİNİN OYUNCULARI

Úrsula Corberó - Tokyo
Itziar Ituño - Raquel Murillo
Álvaro Morte - Profesör
Pedro Alonso - Berlin
Alba Flores - Nairobi
Paco Tous - Moskova
Jaime Lorente - Denver
Miguel Herrán - Rio
Darko Peric - Helsinki
Kiti Mánver - Raquel'in annesi
Enrique Arce - Arturo Román
María Pedraza - Alison Parker
Anna Gras - Mercedes
Fernando Soto - Ángel
Juan Fernández - Coronel Prieto
Fran Morcillo - Pablo
Esther Acebo - Mónica Gaztambide
Clara Alvarado - Ariadna

 

Bu çetenin yaptığı iş aslında soygun değildir. Klasik soygunlarda önemli olan bir an önce izlerini kaybettirmektir. Ama bu dizide çetenin amacı 2.4 milyar Euro gibi büyük bir rakam olduğu için işin rengi değişir. Darphaneyi ele geçirirler, para basmaya başlarlar ve tek ihtiyaçları zamandır.

La casa de papel 1. Bölüm izle özeti: Profesör, İspanyol Kraliyet Darphanesini hedef alan büyük bir soygun için genç bir kadın soyguncuyu ve diğer yedi suçluyu işe alır.

La casa de papel 2. Bölüm izle özeti: Rehine arabulucusu Raquel, Profesör'le ilk teması kurar. Rehinelerden biri, hırsızların planları için son derece önemlidir.

La casa de papel 3. Bölüm izle özeti: Polis, soygunculardan birinin yüzünün görüntüsünü yakalar. Raquel, barda tanıştığı kibar beyefendiden şüphelenir.

La casa de papel 4. Bölüm izle özeti: Raquel, eski eşiyle yaşadığı kişisel bir krizden olumsuz etkilenir. Rehineler kulak misafiri oldukları silah seslerinden korkar. Hırsızlar kendi aralarında tartışır.

La casa de papel 5. Bölüm izle özeti: Hırsızlar bir sağlık ekibinin darphaneye girmesine izin verir. Ekiple birlikte sivil bir polis de darphaneye sızar. Profesör, Raquel'in bir adım önünde kalabilecek midir?

La casa de papel 6. Bölüm izle özeti: Mónica'nın durumu kötüleşir. Profesör, son numarasının keyfini çıkarır. Rio, televizyonda izlediği haberlerden rahatsız olur.

La casa de papel 7. Bölüm izle özeti: Soruşturmada yaşanan ani bir gelişme ve hırsızlardan birinin yaptığı hata, Profesör'ü kimliğini açığa çıkartabilecek ciddi bir riskle karşı karşıya bırakır.

La casa de papel 8.Bölüm izle özeti: Tokyo, Rio ile sohbet ederken yakaladığı Alison ile yüzleşir. Polis, aralarında bir casus olduğundan şüphelenmektedir.

La casa de papel 9.Bölüm izle özeti:  Profesör, bir tanık tarafından kimliğinin tespit edilmesini önlemek için zamanla yarışır. Gerçek adı açığa çıkan ve basında kötülenen Berlin, intikam arayışına girer.

La casa de papel 10.Bölüm izle özeti: Raquel, tüm rehinelerin hayatta ve sağlıklı olduğundan emin olmak için darphaneye girer. Nairobi, Alison'a tavsiyede bulunur.

La casa de papel 11.Bölüm izle özeti : Ángel ve Raquel, birbirlerinin sadakatini sorgular. Mónica, Denver ile ilişkisini ilerletmek için bir adım atar. Rio, zor bir kararla karşı karşıya kalır.

La casa de papel 12.Bölüm izle özeti: Arturo, bir grup rehine için kaçış planı yapmaya devam eder. Profesör, soygun fikrini kimden aldığını açıklar.

La casa de papel 13.Bölüm izle özeti:  Profesör, stresli koşullarda Raquel'in annesiyle görüşür. Darphanede hırsızlar, rehinelerden para ve özgürlük arasında bir seçim yapmasını ister.

HABERİN BAŞINDA SÖYLEDİĞİMİZ ÜÇÜNCÜ SEZON YAYINLANDI BAŞLIĞI DA BİZDEN SİZE 1 NİSAN ŞAKASI OLSUN...