Alanya Televizyonu ATV’de yayınlanan ve ilgi ile izlenen Haber Masası programı bu hafta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i konuk ediyor. Yücel, uzun zaman sonra ilk kez katılacağı canlı yayında gazeteci Ahmet Tunç ve Refika Akgül’ün sorularını yanıtlayacak.

MERAK EDİLEN HER ŞEY…

Başkan Adem Murat Yücel, programda göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları ve hizmetleri anlatacak. Bu arada Yücel’in önümüzdeki dönemde hedeflediği projeler de programda ele alınacak. Büyükşehir Yasası’ndan çok fazla dert yanmasa da yaşanan sıkıntıları zaman zaman dile getiren Başkan Yücel, yasanın Alanya ve Alanya Belediyesi için oluşturduğu avantaj ve dezavantajları da canlı yayında değerlendirecek. Tartışmaların göbeğinde ise son olarak Büyükşehir Belediyesi’ne geçen caddeler ve iki belediye arasındaki uyum sorunu var.

YENİ HİZMET BİNASI GEREKLİ Mİ?

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, son olarak geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binası ile ilgili projesini kamuoyuna açıklamış ve proje bazı kesimler tarafından eleştirilmişti. Yücel, yeni hizmet binası projesini, projenin maliyetini, yeri ile ilgili tartışmaları ve eski hizmet binasının yeri için düşündüğü kent meydanı projesi ile ilgili de bilgiler verecek. Yücel, geride kalan 1.5 yıllık çalışma sürecinde hayata geçirdiği hizmetleri de canlı yayında anlatacak.

YAPAMADIKLARI NELER?..

Başkan Adem Murat Yücel, geride kalan 1.5 yıllık görev sürecinde neleri yapamadı, neleri eksik yaptı? Hangi yönleri ile eleştirildi? Bu konularda da merak edilen soruları deneyimli gazeteci Ahmet Tunç ve Refika Akgül, Başkan Yücel’e yöneltecek. İzleyiciler de merak edilen konularda ve yaşadıkları sorunlarla ilgili sorularını da Haber Masası programının facebook ve twitter adresleri aracılığıyla Başkan Yücel’e iletebilecekler.

Bu AKŞAM 20.30’DA EKRAN BAŞINA

Haber Masası, bu akşam saat 20.30’da Alanya Televizyonu ATV ekranlarında olacak. ATV stüdyolarından yayınlanacak olan program www.alanyatelevizyonu.com.tr adresinden de canlı olarak izlenebilecek.