TRT 1'de yayınlanan ve engin altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin setinde yangın çıktı. Çekimlere ara verildiğini öğrenen dizi takipçileri 29 Kasım tarihli Diriliş Ertuğrul yeni bölümünün akıbetini araştırmaya başladı. Peki talihsiz bir olayla gündeme gelen Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü yayınlanmayacak mı?

Tekden Film'den yapılan açıklamada, dizinin Riva'daki platosunda ve kostümlerin bulunduğu konteynerlerde, 04.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Şirket çalışanları güvenlik kameralarından fark ederek, yangına müdahale etti.

Bu sırada set çalışanlarının ihbarı üzerine platoya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Beykoz İtfaiye Şefliği ekipleri, yangını söndürdü.

Yangın dolayısıyla bazı kostümler kullanılamaz hale geldi. Dizinin çekimlerine yangın nedeniyle bir süre ara verildi.

İtfaiye ve polis ekiplerinin yangınla ilgili incelemesi sürüyor.

DİZİ NE ZAMAN DEVAM EDECEK?

 TRT 1'in 29 Kasım tarihli yayın akışına göre Diriliş Ertuğrul'un 97. bölümü belirlendiği tarihte izleyicilerle buluşacak. İlerleyen bölümlerde bir aksama olup olmayacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında sefer için harekat hazırlığı tamamlanıyor. Obasının başına karşılaştığı birçok sıkıntıyı çözerek yeniden geçen oba beyi, Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde kalenin fethi için büyük bir mücadelenin içerisine girecektir. Peki, oba beyi oğlu Gündüz'ün başına geleceklerden haberdar mıdır? İşte, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğunu öğrenmiş ve alplarıyla beraber Hanlı Pazar’a doğru dörtnala yola düşmüştü. Ertuğrul, Hanlı Pazar’ın satışına mani olabilecek mi? Satış anlaşması mühürlenmeden yetişebilecek mi? Dündar’a karşı tavrı ne olacak? Kendisine tuzak kuran Ares’e ne yapacak? Yokluğunda yaşanan gelişmeler karşısında nasıl davranacak?

Çavdar beylerini biat ettirip Hanlı Pazar’ı almaya giden Bahadır Bey, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Beyliği ve Hanlı Pazar’ı alabilecek mi? Ertuğrul ile aralarında nasıl bir münasebet gelişecek?

Tekfur Ares ve Emir Saadeddin, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Ertuğrul’a karşı ortak mı hareket edecekler? Yeni planları ne olacak? Ve Ertuğrul, Ares’e tuzak kurmasının bedelini ödetecek mi?

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER NELER YAŞANMIŞTI?

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya, bu kez Aksakallılar’ın görevlendirdiği Atsız ve yiğitleri yetişmişti. Yaşanan çarpışmada Ertuğrul ve köleler kurtulmuş, Simko ise kaçmıştı. Ertuğrul, Simko’yu yakalayabilecek mi? Atsız’la olan dostlukları nasıl gelişecek? Kurtulan Ertuğrul’un yeni hedefi ne olacak? Kendisine tuzak kuranı öğrenebilecek mi? En önemlisi de, obasına dönebilecek mi?

Bahadır tarafından omzundan hançerlenen Turgut’un tepkisi ne olacak? Çavdarlar ile Kayılar arasındaki ilişkiler bundan sonra nasıl gelişecek? Aslıhan Hatun ile Turgut, olanlar karşısında nasıl tavır gösterecek? Köpek bu gelişmeleri nasıl kullanacak?

Hanlı Pazar’ı satıp göç etmeye karar veren Dündar Bey, pazarın satışı için Aslıhan Hatun’un amcası Bahadır Bey’le anlaşmıştı. Toyda bey seçilir seçilmez pazarı Bahadır Bey’e satacağını söyleyen Dündar Bey amacına ulaşabilecek mi? Toyda kim bey seçilecek? Dündar Bey’in kararlarının ikilik çıkardığı Kayı obasının gidişatı ne olacak?

Simko’nun adamı Anteus’u yakalayıp öldüren Ares, ondan Simko ile Ertuğrul’un mağaraya geleceklerini öğrenmişti. Simko ile Ertuğrul’u mağarada bekleyen Ares, onları öldürebilecek mi? Ertuğrul’un obasına dönmesini engelleyebilecek mi?

Editör: TE Bilisim