FOX TV’nin Yaparsın Aşkım programında bayram özel bölümü en iyi yarışmacılar arasından seçilerek ekrana geldi. Bayram sevinci, bayram coşkusu ile ekranlara milyonları toplayan Yaparsın Aşkım programında gözler, Özcan ve Rabia Güler çiftindeydi. Fenomen ikili ikinci kez katıldıkları yarışmada yine büyük ödül olan arabanın kıyısından döndü. 

Ulusal bir kanalda reklam bedellerinin milyonlarca lira ile ölçüldüğü günümüzde çiftin yaptığı Alanya tanıtımı dillere destan olmuş ve Alanya halkı Güler çiftinin kazanamadığı arabayı toplanacak yardımlarla çifte almak istemişti. Olayın üstünden uzunca bir zaman geçmesine ve çift ikinci kez FOX TV’ye çıkarak tanıtıma devam etmesine rağmen, çift ile ilgili başlatılan kampanyadan henüz bir ses çıkmadı. Alanya tanıtımına tonlarca para harcayan ALTAV ve Alanya Belediyesi’nin konuya nasıl bir katkıda bulunduğu veya bulunacağı halen merak konusu. 

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Alanyalı vatandaşlar, “Ulusal bir kanalda 5 saniyelik bir reklam milyarlar değerindedir. Üstelik Özcan ve Rabia Güler çifti iki defa ekrana çıkmış ve Alanya ve Alanyaspor’umuzun reklamı yapılmıştır. Alanya reklamı yapmak için milyarlarca para harcayan ALTAV, ve Alanya Belediyesi bir araya gelerek bu kampanyayı sonuçlandırmalıdır” dedi. 

Ayrıca çift için başlatılan kampanya başarıyla sonuçlanır ve çifte bir araba alınırsa, Yaparsın Aşkım programının sunucusu İlker Ayrık’ın Alanya’ya gelerek Kızılkule önünde çifte arabayı teslim edeceği de gelen bilgiler arasında. (Haber Merkezi)