Alanya Televizyonu ATV’de yayınlanan ve ilgi ile izlenen Haber Masası programının bu haftaki canlı yayın konuğu Anastasia Petrova Çetinkaya olacak. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Alanya Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olduğunu açıklayan Çetinkaya, Haber Masası’nda deneyimli gazeteci Ahmet Tunç’un sorularını yanıtlayacak.

Çetinkaya, adaylığını açıkladığı andan itibaren kamuoyundan büyük bir ilgi gördü. Ulusal ve yurt dışından birçok medya kuruluşu Çetinkaya’nın adaylığına geniş yer ayırdı. Türkiye ve Alanya’da bir ilki gerçekleştiren Anastasia Petrova Çetinkaya, medyanın gösterdiği büyük ilgi sayesinde Alanya’nın tanıtımına ve imajına da büyük katkı sağladı.

Çetinkaya, oluşturduğu projelerle de Alanya’daki diğer siyasetçileri imrendiriyor. Alanya için 40 önemli proje hazırladığını belirten Çetinkaya, hedeflerini ve projelerini bu akşam Haber Masası’nda dile getirecek. Ahmet Tunç’la Haber Masası, bu akşam saat 20.30’da Alanya Televizyonu ATV ekranlarında olacak ve program www.alanyatelevizyonu.com.tr ile Facebook / Alanya Televizyonu adreslerinden de canlı olarak izlenebilecek.