Popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan İnstagram ve Whatsapp 'ta kullanıcılar bir süredir erişim sıkıntısı yaşıyor. Peki İnstagram ve Whatsapp'a ne zaman erişim sağlanacak? Bu sorunun çözümü nasıl olacak?  Whatsapp'ta erişim sıkıntı yaşandı. Sosyal medya kullanıcıları Whatsapp hesaplarının çöktüğünü ve erişim sağlayamadıklarını paylaştılar. Dünyanın belirli bölgelerinde Whatsapp'a erşim sorunu devam ediyor. Türkiye'de ise özellikle İstanbul, Bursa ve İzmir'de Whatsapp erişim sıkıntısı yaşanıyor.

Whatsapp'ta bir süredir yaşanan erişim sorununu ne zaman sona ereceği henüz bilinmiyor ve Whatsapp'tan bir açıklama gelmedi.

Instagram'a erişim sağlayamayan kullanıcılar meraklı arayışı sürdürüyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da kullanıclar artık erişim konusunda sorunlar yaşıyor. Uygulamaya mobilden girmeye çalışan kullanıcılar akış yenilenemiyor uyarısıyla karşılaşıyor.
Uygulamaya web üzerinden girmeye çalışan kullanıcıların büyük bir kısmı 'Oops, an error occurred.' hatası ile karşılaştı.
Erişim sorununun teknik bir aksaklıktan kaynaklandığı sanılırken, Instagram'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil. Instagram'a, 1:20 sularından itibaren erişim sorunu yaşanıyor.

Peki nedir bu vpn nasıl kullanılır ve çalışma mantığı nedir ? Bir VPN veya Sanal Özel Ağ, Internet üzerinden başka bir ağla güvenli bir bağlantı oluşturmanıza olanak sağlar. VPN'ler bölge kısıtlı web sitelerine erişmek, göz atma etkinliğinizi halka açık Wi-Fi'deki meraklı gözlerden korumak ve daha fazlası için kullanılabilir.