Global lansmanının ardından LG V10 Türkiye pazarına girdi. 2560x1440 piksel çözünürlüğü destekleyen 5.5 inç'lik dev bir ekrana sahip olan ve diğer telefonlardan farklı olarak 2.1 inç'lik ikinci bir ekran daha üzerinde taşıyan LG V10 metal ve plastik malzemelerin kullanıldığı telefon çift ekran özelliğiyle dikkat çekiyor.

İKİNCİ EKRAN

Ana ekrandan bağımsız olarak çalışan ikinci ekran ana ekran kapalıyken hava durumu, saat, tarih ve pil durumunu gösterir şekilde ayarlanabiliyor. Ana ekran açıldığında da İkinci Ekran çok kullanılan uygulamaların kısa yollarının olduğu bir şekle dönüştürülebiliyor.

PEKİ YA İŞLEMCİ?

Snapdragon 808 işlemciden güç alan LG V10'da 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza olmasına karşın, microSD kart desteği ile toplam hafıza 2 TB'a kadar artırılabiliyor.

16 MP arka, 5 MP ön dahili kameralara sahip olan cihaz ile 120 derecelik geniş açı selfie fotoğrafların çekilebiliyor. Bu arada kameranın F/1.8 diyaframlı ve optik görüntü sabitlemeli olduğunu da vurgulamak gerek.

Ağırlığı 192 gramı geçmeyen ve 32-bit Hi-Fi DAC sayesinde yüksek bir ses performansı vadeden LG V10'da parmak izi sensörü de yer alıyor. Böylece telefonun kilidini açabilmek için parmak iziniz yetiyor.

Cihazın fiyatı 2 bin 699 TL olarak belirlenmiş durumda.