Apple, otomobilin üretimi için birçok ismi transfer ederken, bir yandan da çeşitli düzenlemeler için devlet kurumlarıyla görüşüyor. Bugüne kadar Apple’ın otomobil hakkında birçok söylenti ortaya atıldı. Ancak hiç birisinde aracın fiyatı ile alakalı bilgi paylaşılmadı.

Bugün Apple’ın elektrikli otomobiliyle alakalı yeni bir iddia gündeme geldi. Bu iddia otomobilin fiyatı hakkında. Alphr isimli internet sitesinin, yatırım firması Jefferies and Co. analistlerinden elde ettiği bilgiye göre Apple imzasını taşıyacak otomobil Amerika’da 55 bin dolardan satışa sunulacak.

BMW i3’ün başlangıç fiyatının 42.400 dolar, Tesla Model S’in başlangıç fiyatının 75 bin dolar olduğu göz önüne alınırsa Apple’ın elektrikli otomobili her iki firmanın piyasaya sürdüğü otomobillerin arasına konumlanabilir. 
Pek tabii şu an için bu açıklamanın bir iddia olduğunu unutmamak gerekiyor. Şu an için Project Titan kod adıyla anılan otomobilin ilk etapta 200 bin adet üretileceği söyleniyor. Apple imzalı elektrikli otomobilin 2019‘da yollara çıkması bekleniyor.