Kestelspor Kulüp Başkanı Uğur: “Yaşanan olaylarla ilgili adli ve idari süreçleri başlatacağız” Kestelspor Kulüp Başkanı Uğur: “Yaşanan olaylarla ilgili adli ve idari süreçleri başlatacağız”

Alanya Yedi Bilim Koleji eğitimde olduğu gibi sportif organizasyonlarda da farkını göstermeye devam ediyor. Antrenörler Özgür İlker Keşkek ve Atakan Görmez önderliğindeki Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler Basketbol takımları Alanya Şampiyonu oldular.  Okullar Arası Basketbol Müsabakaları’nda mücadele eden Alanya Yedi bilim Koleji Küçük ve Yıldız Basketbol Takımları turnuvalara damgasını vurdu. Her iki takımda oynadıkları tüm maçları kazanarak bu yıl namağlup olarak Alanya Şampiyonu oldular. Şampiyonluğu kimseye vermeyen Yedi Bilim Koleji Küçük Erkekler Basketbol Takımı üst üste ikinci kez namağlup olarak önemli bir başarıya da imza attı. Yedi Bilim  Koleji  Yıldız  Erkekler  Basketbol Takımı da namağlup olarak şampiyonluğa uzandı. 


“HAKLI BİR GURUR YAŞADIK”
Okul Kurucu Müdürü Ersin Özkanlı haklı bir gurur yaşadıklarına dikkat çekerek, "Öğrencilerimiz hem küçük hem yıldız kategorilerinde bütün maçları kazanarak Alanya şampiyonluklarını ilan etti. Küçükler kategorisinde sporcularımız iki sene üst üste namağlup şampiyon olarak başarı geleneğini de sürdürdü. Şampiyon öğrencilerimizi Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz ilker Keşkek  ve Atakan Görmez'i  tek tek tebrik ediyorum. Okulumuzu en iyi şekilde temsil eden ve şampiyon olarak bizleri gururlandıran öğrencilerimiz kazandıkları bu şampiyonluk, diğer öğrencilerimizin spora ve okul sporlarına teşviki açısından çok önemli. Şampiyon takımlarımızı bir kez daha tebrik ediyor ve başarılanının devamını diliyorum” dedi. Şampiyonluğun ardından öğrenciler, antrenörler ve okul yönetimi şampiyonluk kupasıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. – Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim