Fotospor’un haberine göre Alanyaspor yönetimi sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Umut Güneş’in sözleşmesini yenilemek istiyor. Ancak yapılan ilk görüşmeden sonuç alınamadı. Oyuncu şu anda kazandığı paranın yaklaşık 5 katını talep edince görüşmeler durdu. Almanya doğumlu olan Umut, menajeri aracılığıyla Alanyaspor yönetimine kur yükseldiği için kazandığı Türk lirasının herhangi bir değeri kalmadığını söyledi. Zammın yanında maaşını Euro istediğini iletti. Alanyaspor bu talebe olumsuz cevap verdi. Görüşmeler tıkandı.

Alanyaspor yönetiminin canını sıkan ise Umut’un ve menajerinin uzlaşmaz tavrı oldu. Zammın yanında bir de maaşını Euro olarak istemesi Umut’la ilgili “başka bir takımla anlaştı” fikrinin ortaya çıkmasına neden oldu.

Kimse yüksek sesle konuşmasa da Alanyaspor’da Umut’un Galatasaray’la anlaştığı için anlaşma konusunda herhangi bir çaba harcamadığı fısıltısı dolaşıyor. Umut’un aynı tavrını devam ettirmesi durumunda takımdan ayrılıp ayrılmak istemediği sorulacak. Eğer düşünüldüğü gibi Galatasaray’a gitmek istiyorsa, görüşme talep edilecek. (fotospor.com)