Koronavirüs nedeniyle liglere ara verilmesi nedeniyle Temmuz ayında sona eren Süper Lig’in transfer sezonu bugün başladı. Tüm Türkiye profesyonel ligleri için geçerli olacak yaz transfer sezonu 5 Ekim’de sona erecek. Pandemi nedeniyle uzayan futbolcu sözleşmeleri de bugün itibari ile sona ermiş ve sözleşmesi biten oyuncuların kulüpleri ile ilişikleri kesilmiş olacak. 
ALANYASPOR’DA 8 İSMİN SÖZLEŞMESİ BİTTİ
Süper Lig’de gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Aytemiz Alanyaspor’da 8 ismin sözleşmesi bugün itibari ile sona erdi. Djalma Campos, Junior Fernandes, Papis Cisse, Fabrice Nsakala, Kaan Kanak, Baiano, Cenk Gönen, Eray Birnican’ın bugün itibari ile yeni bir sözleşme imzalanmaz ise kulüple ilişiklileri kesildi. 
15 OYUNCU GELDİ
Transfer sezonunun başlaması ile birlikte, Alanyaspor’un daha önce sözleşme imzaladığı yeni transfer Efkan Bekiroğlu ve Berkan Kutlu’nun sözleşmeleri aktif oldu. İki oyuncu takım bünyesine katılırken 13 futbolcu da kiralık sürelerini tamamlayarak takıma döndü. Reso Akin, Isaac Sackey, Yusuf Karagöz, Tayfur Bingöl, Siddik Celik, Rauf Öktem, Hasan Can Yalcintekin, Emre Bekir, Murat Sevimler, Hasan Emiroglu, Hasan Ayaroglu, Alper Tursun ve Haydar Yilmaz kiralık sürelerini doldurarak Alanyaspor’a dönüş yaptılar. – Burak Gül