Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile Alanyaspor, bugün Medical Park Stadı'nda saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Halis Özkahya yönetecek. Yardımcılıklarını ise İbrahim Bozbey ve Aypaslan Dedeş yapacak.
İki takım arasında bugüne kadar oynanan 10 maçta Alanyaspor'un, bordo-mavililer karşısında üstünlüğü bulunuyor. Akdeniz temsilcisi 5 karşılaşmayı kazanırken, Karadeniz ekibi ise 2 kez rakibini mağlup etti. Taraflar, 3 müsabakada sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu maçlarda turuncu-yeşilliler 17 gol atarken, bordo-mavililer ise 10 gol kaydetti.
Trabzon'da oynanan 5 karşılaşmada Trabzonspor 1 kez kazandı. 3 müsabaka konuk takımın üstünlüğüyle biterken, 1 maçta da taraflar eşitliği bozamadı. Geçtiğimiz sezon Trabzon'da oynanan maçı Alanyaspor 3-1 kazanmıştı. Alanya'da oynanan maç ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı. 

HAZIRLIKLAR TAMAM 

Bülent Korkmaz’ın göreve gelmesi ile 3’te 3 yapan Alanyaspor, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Bülent Korkmaz’ın gözetiminde tesislerde yaptığı idmanla tamamladı. – Haber Merkezi